Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Zuinige vaatwasmachine

Een zuinige vaatwasmachine (A klasse) verbruikt 7 tot 12 liter water minder per wasbeurt. Bij 300 wasbeurten per jaar betekent dit 2100 tot 3600 liter water. Hierbij komt nog de energiebesparing. Dit uitgezet tegen de meerkosten van het apparaat, heb je de meerkosten van een zuinig apparaat gedurende de levensduur ruim terug verdiend.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
1842
van: Koekelien
geplaatst op  28-12-2006 / 23:56 uur

Wij zijn ook met zijn 2-en en draaien de vaatwassen ook maar 1x per 2 a 3 dagen. We halen de ergste etensresten eerst weg natuurlijk, maar voorspoelen is niet nodig. De vaatwasser gebruikt niet meer water omdat hij \\\"denkt\\\": nou dit is vies, laat ik eens wat meer water gebruiken\\\" We gebruiken een zuinig programma en alles is schoon en fris. Dus geen stank of extra waterverbruik .... toch echt handig he zo\\\'n vaatwasser!!??

1840
van: tracey
geplaatst op  27-12-2006 / 19:24 uur

Je kan mij niet wijsmaken dat je je vaatwasser maar eens in de 2 a 3 dagen aanzet zonder eerst alle vaat goed met de hand voor te spoelen (zal lekker gaan stinken en aankoeken anders!), dus dat kost ook weer een hoop water.

791
van: ronny
geplaatst op  24-10-2005 / 21:54 uur

ook aan denken en vaatwasser is zowieso zuiniger als je met twee personen bent met een vaatwasser warm je +- 10 liter water op 2a3 dagen te bedenken bij de gewone vaat 10 l per dag