Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Gordijnen dicht

Als de vakantieperiode in winter valt, is het voor de verwarmingskosten beter om gordijnen welke dicht kunnen blijven, dicht te houden. Dit zorgt voor een extra isolatie van het huis. Let hierbij wel op dat mogelijk planten verplaatst moeten worden naar een ruimte waar de gordijnen wel open blijven.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
9074
van: Ben
geplaatst op  26-04-2013 / 21:39 uur

Waarom zou je je verwarming niet uit doen als je op vakantie bent?

3320
van: Anne
geplaatst op  14-06-2008 / 12:50 uur

Inderdaad, het is 'verdacht' wanneer je overdag al je gordijnen dicht houdt! Ik heb gelukkig hele fijne buren die altijd een oogje in het zeil houden. Laat ook iemand die je vertrouwd de post uit de brievenbus halen, folders en kranten zitten er vaak half in....En berg je reserve-sleutels, kostbaarheden e.d. goed op! Schrijf op waar je dingen opbergt, (neem dat briefje natuurlijk mee) anders zoek je je een breuk.... (eigen ervaring)!

3239
van: Anita
geplaatst op  16-05-2008 / 20:48 uur

Dagenlang gesloten gordijnen zijn ook een uitnodiging voor dieven...