Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Proefabonnement

Een proefabonnement is een leuke en goedkope manier om toch een tijdschrift te ontvangen. Op deze site is een overzicht te vinden van de diverse proefabonnementen die je zoal kan afsluiten.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
2097
van: postbankklant
geplaatst op  11-03-2007 / 18:18 uur

De postbankspaarders krijgen rentepunten en daarmee kun je ook heel goedkoop proefabbonnementen aanvragen. Zonder gezeik achteraf.

1659
van: Susan
geplaatst op  01-11-2006 / 08:41 uur

Ik heb al heel wat leuke proefabonnementen gekregen en idd je moet goed opletten voor addertjes onder het gras!
Op mijn msn-groep AllesGratis die tussen de linkpartners staat kun je onder het prikbord gratis bladen nog meer acties vinden...ik post alleen maar acties zonder addertjes onder het gras of zet de voorwaarden erbij.
groetjes Susan

858
van: Lène
geplaatst op  26-11-2005 / 16:40 uur

Probleem is alleen dat je vaak je proefabonnement 'op moet zeggen'. Vaak wordt het stilzwijgend verlengd in een regulier abonnement als jij zelf niet op tijd reageert. Opletten dus!