Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Bewaren van fruit -en groentehapjes

Of je nu zelf de hapjes maakt of kant en klaar koopt, is het, zeker in het begin wanneer je kindje nog niet zoveel achter elkaar eet, handig de voeding in porties te verdelen en in de diepvries als voorraad te bewaren.
Verdeel het in kleine porties, doseer het bijvoorbeeld in een ijsblokjesbakje met deksel of doe er een boterham zakje overheen in verband met hygiëne.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
1855
van: Annette
geplaatst op  07-01-2007 / 18:42 uur

Ik maak een groentehapje klaar en pureer het tot de juiste dikte. Hierna in een plasticzakje voor ijsblokjes gieten. Als het bevroren is kan je het in hapklare maaltijden uit het plastic drukken.

578
van: Simone Snakenborg
geplaatst op  05-07-2005 / 14:10 uur

Je kunt natuurlijk ook wat aluminiumfolie over het ijsblokjesbakje leggen. Net zo hygienisch en iets goedkoper.

17
van: Dennis de Graaf
geplaatst op  22-04-2003 / 17:21 uur

Onze zoon moest al vanaf het begin niets hebben van potjes. Gelukkig zijn wij liefhebbers van de Hollandse pot en hijzelf ook. Wij koken daarom altijd extra aardappelen en groente. We prakken wat over is en doen dit in diepvrieszakjes. Als wij dus buitenlands eten krijgt hij zijn groentehapje. Zo heeft hij een wintersportvakantie lang (7 dagen) in Oostenrijk de Hollandse pot gegeten. Bevroren meegenomen en in ons appartement in de vriezer gestopt. We gaan zo even door totdat hij ook andere (buitenlandse)gerechten lust.