Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Stekker eruit

Schakel apparatuur helemaal uit (gebruik zo min mogelijk de standby functie) zeker bij langdurige afwezigheid. Enkele voorbeelden zijn: wekkerradio, magnetron, videorecorder, dvd speler. Ook bijvoorbeeld de boiler zou hiervoor in aanmerking kunnen komen.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
4955
van: Ellen
geplaatst op  01-03-2010 / 09:13 uur

Je stelling klopt dat er weinig klokken op vliegvelden zijn. Ik vlieg wekelijks de weleld rond in beide richtingen vanwege mijn werk als vertegenwoordiger in airport-facilities (mooi woord voor bagagetransportsystemen en terminalslurven) en kom nergens klokken tegen behalve soms in koffiehoekjes voor het plaatselijke personeel. De reden hiervan is dan men nooit weet uit welke tijdzone een passagier op doorreis afkomstig is en op weg naar welke tijdzone. Elke ervaren wereldreiziger houdt dit voor zichzelf in de gaten om de aansluitingen met andere vluchten niet mis te lopen. Wanneer elk transitvliegveld zou vol hangen met klokken, welke tijd zou men dan aan moeten geven om de doorreiziger niet te verwarren? Men wilt als vliegveld voorkomen dat reizigers aansluitingen missen door discommunicatie en schadevergoedingen gaan calimen. Dus beter is het geen klokken op te hangen, laat iedereen zijn eigen tijd maar in de gaten houden.
Wat mij wel opvalt na bijna alle grote en middelgrote vliegvelden op alle werelddelen uitvoerig te hebben geobserveerd vanwege mijn werk is dat Schiphol veruit de meest smerigste sfeerloze en minst comfortabele vliegveld is die ik tot nu toe ben tegengekomen. Als transit reiziger zoek je tevergeefs naar schone toiletten of plekken waar je even relaxed kan zitten of liggen. De meest aangename gezellige en comfortabele vliegvelden bevinden zich in het verre oosten, Schiphol is niet meer dan een lelijke vieze loods in een weiland waar je hooguit een kleffe 3 maal opgewarmde sausijzenbroodje kan krijgen die door het onbeleefde personeel met de blote handen (!) wordt opgepakt en in een ranzige servet wordt gegooid. Foei Nederland, dit is het eerste en vaak ook het laatste beeld wat een wereldreiziger van ons land te zien krijgt, een vies ranzig smoezelig onbeleefde luchthaven met bijna onvindbare gore toilet's.