Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Een andere bidon

(Kleine) plastic flessen, zoals de waterflesjes, kan je vullen met het favoriete drankje. Ideaal voor op school en/of tijdens het sporten. Met een waterproof stift kan je de fles een wat persoonlijker tintje geven. Het is goedkoper dan de aanschaf van een bidon of het wederom kopen van een nieuw flesje. Bovendien vele malen beter voor het milieu.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
1804
van: delia groenendijk
geplaatst op  17-12-2006 / 11:15 uur

Over kleine flesjes gesproken.
Een klein glazen potje b.v. van de sambal bewaar ik altijd voor als iemand naar de dokter moet met zijn urine. Moet je het in geval van nood bij de apotheek halen dan schrik je wat het kost.
Ook bewaar ik altijd dergelijke kleinverpakkingen om kleine hoeveelheden van allerlei dingen in te doen als je met vakantie gaat o.a.shampoo, bodylotion ect.
Als je naar een appartement gaat waar je zelf wilt gaan koken, dan is dat nog belangrijker voor b.v. afwasmiddel, slasaus en weet ik al niet meer.
Moet je het allemaal ter plaatse kopen dan ben je niet alleen meestal veel duurder uit maar zit je ook nog eens opgescheept met grote verpakkingen die je niet meer in je koffer mee kunt nemen naar het vliegveld.
Pak thuis ook nooit op het laatse moment je koffer in, want dan vergeet je gegarandeerd wat, wat je vervolgens ter plaatse weer duur moet aanschaffen.