Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Open envelop

Wanneer je via de post een envelop krijgt die niet dicht geplakt is en nog intact is, kan je deze prima hergebruiken. Gebruik een etiket, of plak een stukje papier over de oude adresgegevens. Bij een duidelijk afgestempelde postzegel eerst een etiket erover plakken, daarna pas de nieuwe postzegel.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
4573
van: Lonneke
geplaatst op  18-10-2009 / 13:44 uur

Er zijn nog veel meer manieren om enveloppen te maken en papier te hergebruiken. Zo kan je van mooie plaatjes in oude tijdschriften enveloppen vouwen. Ik stuur al in jaren geen gewone enveloppe meer op, maar maak ze zelf. Ze komen altijd over op de plek van bestemming zolang er genoeg postzegeld op zitten!

Voor meer info: hyves.nl/recyclehengelo

441
van: martine
geplaatst op  10-03-2005 / 13:53 uur

In de decembermaand heb ik de nodige niet zo belangrijke post opgespaard en gebruik hiervoor de decemberzegels en dit kan nog tot begin van de maand januari.

328
van: eef
geplaatst op  20-12-2004 / 19:39 uur

In december stuur ik bijna al mijn post met decemberpostzegels

319
van: Har van de Bekker
geplaatst op  17-12-2004 / 08:34 uur

Ik gebruik nog regelmatig reeds gebruikte (en dus afgestempelde) postzegels, die ik van de enveloppen week en met plaksel op de nieuwe te verzenden envelop plak. Alhoewel ik dit niet bij belangrijke poststukken doe, hoor ik van de geadresseerde, dat de post gewoon aankomt.

241
van: karin
geplaatst op  19-10-2004 / 21:07 uur

Volgens mij moet je ook nog wat op de oranje streepjescode plakken, rechtsonder op de envelop, anders komt hij weer bij jezelf aan.

9
van: Smurfin
geplaatst op  11-04-2003 / 13:02 uur

Ik gebruik oude enveloppen die ik niet meer kan versturen, om memoblaadjes van te maken. Een paar minuten snijden (of knippen) en ik heb weer voor weken genoeg notitieblaadjes. In de winkel kost zo'n blokje algauw €3,-