Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Speelgoed z.g.a.n

Speeltjes zijn het leukst zolang ze nog onbekend zijn. Berg daarom van tijd tot tijd het even op, om het daarna weer als nieuw aan te bieden. Dit helpt het interessant te houden.

Een andere manier om het speelgoed veel te "verversen" is door het te huren. Zo kan je voor weinig geld veel variatie in het speelgoed aanbrengen. Opslaan is niet nodig en het geld dat je bespaart voor de aanschaf, kan je gebruiken om meerdere speeltjes te huren. Bij duurder speelgoed is het ook handig eerst te huren, zodat je het kan uitproberen voordat je het werkelijk nieuw aanschaft. Het kan allemaal bij de speel-o-theek.

De meeste speel-o-theken hebben ook een keuze in aangepast speelmateriaal. Voor een gezinsabonnement betaal je rond de 13 euro per jaar en voor het lenen ongeveer een euro kwartje per speeltje.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
2306
van: Froufrou-vogel
geplaatst op  22-05-2007 / 14:15 uur

Heeft je broer of zus geen kids met dezelfde leeftijd? Dan kan je eventueel speelgoed ruilen...maar pas op!!: Van ruilen komt huilen... Of leen het speelgoed voor een afgesproken tijd. (van lenen komt wenen...) Of heeft je broer/zus kids die ouder zijn dan jouw kids en dus uitgespeeld met die speeltjes... Dan zou je het overkunnen nemen...

425
van: adriana
geplaatst op  01-03-2005 / 09:46 uur

dat werkt echt: speelgoed opbergen en van tijd tot tijd rouleren....beleving is weer als nieuw, iedereen blij