Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Tapijt niet lijmen

Vanuit milieu-oogpunt is het verstandig om vloerbedekking niet te lijmen, maar zoveel mogelijk los te laten liggen. Dat scheelt veel lijm en dus schadelijke oplosmiddelen. De randen, vooral bij deuren, kun je vastspijkeren of met dubbelzijdig plakband vastplakken.

Linoleum en marmoleum moeten echter wel volledig worden verlijmd.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
3984
van: angela burford
geplaatst op  01-03-2009 / 12:59 uur

Vroeger hoorde je nog al eens dat vloerbedekking absoluut gelijmd moest worden omdat deze anders zou verschuiven. Ik heb mijn vloerbedekking nooit laten vastlijmen maar zelf dubbelzijdig tape aangebracht bij de deurplint en op enkele andere plaatsen. Nog nooit is mijn vloerbedekking verschoven en ik kan het dus iedereen aanraden op deze manier te doen en......het is natuurlijk leuk dat je ook meewerkt aan een schoon milieu.