Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Ophalen van e-mail

Voor het ophalen van e-mail wordt veelal gebruik gemaakt van POP3. Dit is een protocol om de e-mail mee op te halen uit de mailbox bij de provider. Dit protocol staat toe om e-mail bij provider A via inbelprovider B op te kunnen halen. Indien een gezin op één PC meerdere e-mail adressen opgehaald en de PC is via een telefoonlijnmodem (analoog of ISDN) met internet verbonden, let dan bij het instellen van deze e-mail adressen op, dat ze allemaal gebruik maken van dezelfde inbelverbinding. Op deze manier ben je bij ophalen van de e-mail maar 1 maal het starttarief verschuldigd aan de telefoonmaatschappij.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
10200
van: Roel Sannes
geplaatst op  06-07-2014 / 15:21 uur

Het is nu 2014. En dat klopt wel: wie gebruikt er nu nog een inbelverbinding. Er zijn legio andere en betere mogelijkheden want dit is verschrikkelijk ouderwets. Maar ja: van wanneer is dit bericht? Er staan hier reacties in vanaf 2004!!!

6038
van: kabelkarel
geplaatst op  03-02-2011 / 22:43 uur

Tsjonge jonge.... anno 2011 lees ik over telefoon inbelverbindingen... pppffffff..... ;-)

167
van: W Rhee
geplaatst op  25-07-2004 / 10:01 uur

Dat staat waarschijnlijk in de instellingen van je emailprogramma (outlook express ofzo?) en afhankelijk van welk programma je gebruikt kun je deze instellinging op een bepaalde plek uitzetten...

77
van: janna
geplaatst op  04-01-2004 / 23:24 uur

Om de e-mail op te halen van de vier gezinsleden met dezelfde provider (planet.nl), moet ik 'afmelden' om over te schakelen naar de diverse accounts. Bij het 'afmelden' wordt steevast de verbinding verbroken. Is er een handigheidje om dat te voorkomen? Ik ben een beginneling in computerland.
Bij voorbaat hartelijk dank.
Janna