Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Lege boterkuipjes niet weggooien

Gebruik de lege boterkuipjes voor het invriezen van sauzen etc. Laat warme sausen eerst afkoelen voor je deze in de diepvries zet. Dit is beter voor de saus, ook bespaar je energie omdat je anders de diepvries extra zou laten werken. Niet alle sausen zijn geschikt om in te vriezen, bijvoorbeeld yoghurtsauzen zullen brokkelig worden.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
3719
van: Piet
geplaatst op  12-11-2008 / 17:25 uur

neem gewoon gezond roomboter (al die margarines) zijn slechts kunstproducten met vitamine toevoegingen. Roomboter is een natuurproduct! Bovendien is de verpakking minimaal en op eenvoudige wijze te produceren.

3386
van: mama lieveheersbeest
geplaatst op  20-07-2008 / 20:55 uur

Ik gebruik lege boterdoosjes ook als bakjes in de laden (divider,in de dure fodertjes). Je kunt zo lekker allerlei kleinigheidjes kwijt die anders allemaal door elkaar zouden rollen.. Ook als naai-benodigdheden-doosje zijn ze handig. Je kunt dan per doosje een kleur nemen en al het garen, knoopjes en elastiek e.d. van die kleur in één doosje opbergen.

2332
van: hihihihihihihihih
geplaatst op  30-05-2007 / 08:57 uur

hatstikke leuk

797
van: Monique
geplaatst op  28-10-2005 / 12:47 uur

Wat dacht je van het vullen van de lege botervlootjes met puzzelstukjes, viltstiften of potloden?
Neemt veel minder ruimte in de kast is en alles staat er makkelijk te pakken bij.