Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Door de knieën

In veel supermarkten liggen de goedkopere producten laag in de winkelschappen, terwijl op ooghoogte de bekende A-merken zijn vertegenwoordigd. Dit is een marketingtruc, waardoor er gemakkelijker voor de duurdere A-merken worden gekozen. Je moet dus door de knieën gaan, om de goedkopere alternatieven te vinden.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
7271
van: m.arts
geplaatst op  03-12-2011 / 21:55 uur

idd let op de kiloprijs, dat is makkelijk vergelijken, let reken het zelf uit, want het klopt niet altijd wat er staat

4500
van: Sammy
geplaatst op  23-09-2009 / 20:12 uur

let op de kiloprijs en niet alleen op de verpakking. Het ene produkt kan goedkoper lijken dan het andere, maar vaak blijkt de inhoud minder te zijn.

345
van: Petra
geplaatst op  03-01-2005 / 12:42 uur

Dit vind ik ontzettend jammer
Het zou eerder een stimulans zijn om vaker te komen door het hoger te zetten en voor mensen (net als ik) met gezondheidsklachten is het knap vervelend