Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Spaarpunten

Bij de aankoop van veel producten krijg je spaarpunten. Natuurlijk een marketingtruc, omdat je meestal meerdere stuks moet afnemen voor je voldoende zegels hebt. Soms zijn deze spaarproducten gratis (afgezien van de postzegel die je nodig hebt voor het versturen van de zegels/punten), echter meestal moet je bijbetalen. Kijk kritisch, want het ziet er op het plaatje wellicht mooier uit dan dat het (waard) is. Probeer de verleiding te weerstaan. Zeker als je moet bijbetalen voor iets dat je eigenlijk niet nodig hebt of het geld eigenlijk niet waard is.

Sparen van gratis zegels kost geld

Wanneer je onnodig veel producten afneemt, moet bijbetalen, een postzegel en/of een gekochte envelop nodig is, dan kost sparen van gratis zegels toch nog geld.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
6553
van: jane
geplaatst op  20-06-2011 / 22:36 uur

Een goed spaarpotje is voor mij de verschillende internet clik programma,s ik ben van verschillende lid en vul regelmatig enquetes in..en dat spaar ik op tot December en dan heb ik ongeveer tegen de 100 euro opgespaard en dan heb ik iets extra,s voor de feestdagen.

2090
van: swa
geplaatst op  11-03-2007 / 16:16 uur

Voor de mensen met kleine kinderen;bij de Etos krijg je,bij iedere 5 euro die je aan babyprodukten besteed, 1 babyzegel.met een volle spaarkaart kan je 2,50 korting krijgen of een gratis produkt uit de spaarkaart kiezen!Tegenwoordig hebben ze hele scherpe aanbiedingen met luiers enzo,zit je zo aan een volle kaart!

1822
van: rachel
geplaatst op  22-12-2006 / 13:45 uur

ik neem altyd koopzegels bij de supermarkt en bewaar mn volle zegelboekjes voor de feestdagen zodat ik daar mn kados en boodschappen voor doe.zo kan je sparen voor een weekje vakantie ofzo.

1660
van: Susan
geplaatst op  01-11-2006 / 08:49 uur

Spaarpunten die je gratis bij je boodschappen kunt krijgen...altijd aannemen...als jij ze niet gebruikt wellicht je buurvrouw wel of iemand uit je vrienden/familiekring...of ruil ze voor punten uit de winkel waar jij vaak komt. Je moet natuurlijk wel niet meer boodschappen gaan doen om aan het benodigde aantal zegels te komen.
Verder kun je best eens proberen brutaal te zijn en op te letten en vragen of de andere mensen bij jou in de rij ze sparen/gebruiken en dan kun je ze van hun krijgen...vooral ook interessant bij mensen met supervolle karren die er wellicht maar 1 keer komen of bij mensen die hun spaarkaart vol hebben.

1198
van: Natasja
geplaatst op  28-03-2006 / 11:10 uur

Ik spaar tijgerpunten van de Esso. Dat gaat redelijk snel en je kan er tegoedbonnen van sparen voor bijvoorbeeld de Bijenkorf. Ik heb een leaseauto dus het maakt voor mij niet uit waar ik benzine tank. Als ik geen leaseauto zou hebben zou ik overigens gewoon zo goedkoop mogelijk tanken. Dat doen we dan ook met onze priveauto.