Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Adviezen per vierkante meter

Eigen zaailingen, stekken, of gekochte planten. Er worden door de tuincentra adviezen gegeven over het aantal plantjes dat je per vierkante meter moet plaatsen om één geheel te krijgen, meestal zijn dit dan 5, 7 of 9 stuks. Wanneer je bereid bent iets langer te wachten, bespaart het je een hoop geld. Drie plantjes per vierkante meter zijn vaak al voldoende. Het is wel gebruikelijk om een oneven aantal aan te houden om een mooiere verdeling te krijgen.

Overigens zijn er planten die zo snel en breed groeien, dat zelfs één plant per vierkante meter al voldoende is.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
8281
van: Jeltje
geplaatst op  05-05-2012 / 18:04 uur

Dat klopt, ik ben ooit begonnen met één plantje kattenkruid (Nepeta) en kan ieder jaar stukken afsteken en weggeven aan anderen.

6648
van: Maria
geplaatst op  31-07-2011 / 09:08 uur

Er zijn overal in het land planten rulbeurzen Ga eens kijken en neem je iegen ruilgoed mee

6019
van: Sandra
geplaatst op  29-01-2011 / 15:41 uur

Door de plantjes, na aankoop te splijten en ze daarna te planten, kun je met minder plantjes toch snel één geheel krijgen. Dit kan natuurlijk niet met alle planten, maar je kunt ze er wel op selecteren.