Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Thee uit een eitje

Kant en klare thee zakjes zijn duurder dan losse thee uit de theewinkel. Je hebt alleen een thee-eitje (of zeefje) nodig om de thee te laten trekken. Een bijkomend voordeel is dat je zelf kan doseren hoe sterk je de thee wilt hebben.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
8231
van: hans
geplaatst op  20-04-2012 / 13:27 uur

theezeefje bij de discount winkel €1!! dan een doosje chinese gunpowder bij de toko €2,50 je kan er een maand mee doen als je veel thee drinkt en zijn vaak grove theeblaadjes en ruw product. het extraheren gaat hierbij veel makkelijker.

1115
van: Marijke
geplaatst op  14-02-2006 / 11:47 uur

Theezakjes kunnen inderdaad vrij duur zijn. Neem nou Tea Forté (www.teaforte.nl). Dat 2,75 euro per theezakje! Maar als ik die thee gebruik tijdens mijn tea-parties dan zijn de reactie overweldigend. Het is ook gewoon sublieme thee.
Dus ja, als het echt super is mag het best wat kosten...

484
van: jet
geplaatst op  17-04-2005 / 17:42 uur

Het is niet zo dat theezakjes duurder zijn dan losse thee. Losse thee wordt veel minder verkocht en is dus vaak duurder dan de goedkoopste theezakjes.
Voor de theeliefhebber die in een speciaalzaak koopt is losse thee wel beter dan zakjes: je kan zelf je eigen smaak bepalen en zop zuinig mogelijk zijn met de losse thee.

390
van: ingrid
geplaatst op  12-02-2005 / 20:01 uur

* brandnetels natuurlijk wel goed afspoelen! *

389
van: ingrid
geplaatst op  12-02-2005 / 19:59 uur

Veel mensen hebben Vrouwenmantel in de tuin staan. Elk jaar pluk ik een deel van de takken met bladeren en bloemen uit om ze te drogen, te versnipperen in de keukenmachine om er heerlijke thee van te zetten. (2 eetlepels op 1/2 liter water, 10 min. trekken) Ook lekker met een lepeltje rozemarijn erdoor!

Ook brandnetelthee vinden veel mensen lekker en er zijn altijd wel plekjes te vinden waar brandnetels staan! Ik 'hak'ze met een flink mes om, 10-15 minuten wachten: prikken ze niet meer! drogen, verkruimelen en klaar om thee van te zetten.

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer kruiden om zelf te kweken...