Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

A-merken verschillen per supermarkt

Niet iedere supermarkt verkoopt A-merk producten (bijvoorbeeld Aldi en Lidl). Onder de supermarkten die wel A-merk producten verkopen, lopen de prijsverschillen nog al uiteen. Met het volgen van de aanbiedingen per supermarkt kan je veel geld besparen op A-merken.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
552
van: Nanda
geplaatst op  06-06-2005 / 14:44 uur

Dit is niet zomaar het geval. Bij Nettorama is het soms alleen mogelijk om kleinere verpakkingen te kopen (bijvoorbeeld Calve pindakaas), waardoor de prijs per kilogram hoger is.
Edah staat in ons dorp bekend als een goedkope supermarkt, toch betaal ik een euro per pak luier meer bij de Edah dan bij de Konmar, terwijl het allebei van Laurus is.