Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Prijzenfestivals

Met name grote winkelketens stunten regelmatig met bijvoorbeeld wit- en bruingoed aanbiedingen. Wanneer je een bepaald product wilt aanschaffen, wees er dan op bedacht dat de aanbieding wel eens een verouderd model zou kunnen betreffen. Op zich hoeft dit natuurlijk niet erg te zijn, als het je toch niet uitmaakt. Het is wel handig te weten wat er eventueel aan het product vernieuwd is. Is het bijvoorbeeld zuiniger in verbruik geworden? Wanneer je de productprijzen van verschillende winkeliers vergelijkt, let dan goed op de mogelijkheden, typenummers en service.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
1122
van: sissi
geplaatst op  18-02-2006 / 20:39 uur

vaak heb ik gemerkt dat aanbiedingen helemaal geen aanbiedingen zijn! De prijs van het artikel(vooral electronica) is buiten de aanbiedingsperiode gelijk. laat je dus vooral niet gek maken en neem de tijd om te kiezen!