Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Voor de snelle beslisser

Geld kan je maar één keer uitgeven, denk dus goed na voor je de pinpas door het pin apparaat navigeert. Wanneer de verkoper zegt een fantastische aanbieding te doen, die alleen op dat moment geldig is, omdat hij bijvoorbeeld zo'n gulle bui heeft, kan je dit aannemen als verkoopgebabbel.

Is dit werkelijk zo'n mooie aanbieding? Kost hetzelfde product bij een andere winkelier meer? Wanneer je niet zeker bent of je deze twee vragen positief kunt beantwoorden, kijk dan eerst verder. Mocht het inderdaad een mooie aanbieding geweest blijken te zijn, zal de verkoper er echt wel op terug komen wanneer je toezegt het voor dat bedrag te willen kopen.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
1280
van: farouche3
geplaatst op  23-05-2006 / 22:08 uur

Op witgoed kan je eigenlijk altijd korting bedingen want er zit een hoge marge op. Ik heb nog niks voor de volle prijs gekocht

1134
van: R.Katuin
geplaatst op  22-02-2006 / 07:28 uur

als je iets electrisch wilt aanschaffen kijk dan niet speciaal naar het type maar naar de specificatie's
het zelfde apperaat kan verschillende type nr hebben
dit scheelt per winkel
dus het zelfde apperaat heeft verschillende type aanduidigen per winkelketen zo kunnen ze ook zeggen in de advertentie ergens anders goedkoper geld terug en dat soort termen.
Dus kijk wat het apperaat kan en niet speciaal naar type aanduiding.

829
van: cindy
geplaatst op  15-11-2005 / 13:48 uur

Doe ook nooit een aanbetaling op keukens, bankstellen e.d. Als de betreffende winkel failliet gaat zie je niets van dit bedrag terug. Doet de verkoper moeilijk? Gewoon zeggen dat je het product dan bij een ander gaat kopen. 9 van de 10 verkopers zal je terugroepen en alsnog tot verkoop overgaan, maar dan zonder aanbetaling!

686
van: coba
geplaatst op  12-09-2005 / 20:23 uur

je mag nog steeds zelf bepalen hoe of wat of eanneer jij iets gaat kopen.wat wel zo is als je je een beetje depry voelt ga je eerder over stag.dus niet doen!!!!!!!!!!!!!!!