Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Nee heb je, ja kan je krijgen

Steeds meer winkeliers staan er niet meer van te kijken wanneer de klant probeert af te dingen. Als klant word je, soms na enig volhouden, beloond met een korting die kan variëren van 5% (voor b.v. computers, juwelen en meubelen), 10% (voor bijvoorbeeld keukens en badkamers) tot zo'n 15% voor wit- en bruingoed.

Om je over de streep te trekken bieden winkeliers, afhankelijk van het aan te schaffen product, in toenemende mate makkelijker een korting of een extra gratis product aan. "Liever iets verkocht dan niets". Laat je niet te snel verleiden, ook wanneer je bij de aanschaf van bijvoorbeeld een vaatwasser een koffiezetapparaat kado krijgt. Zorg dat je goed op de hoogte bent van de prijs en het type cq uitvoering, ook bij een andere winkelier. De aanbieding, hoe mooi deze ook klinkt, kan uiteindelijk ergens anders goedkoper blijken te zijn.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
9336
van: n
geplaatst op  11-08-2013 / 11:52 uur

moeders had een waanzinnig mooie tas gezien van een best duur merk die afgeprijsd was maar ze vond hem nog steeds te duur, dus ik naar de kassa, moeders beetje ongemakkelijk achter me aan dribbelend, en vroeg aan de vrouw achter de kassa of er misschien een nog mooier prijsje kon worden gemaakt van deze erg mooie tas. de verkoopster moest er iemand bij halen en met 2 verkoopsters wikken en wegen heb ik nog 20 euro van de tas af kunnen krijgen, moeders blij en vond haar dochter wel brutaal geworden, nee heb je ja kun je krijgen :) ik mag dus vaker mee

8454
van: chantal
geplaatst op  26-06-2012 / 14:05 uur

Zeker bij de mediamarkt kan dit heel goed!
Wij moesten een nieuwe koelkast en vriezer aanschaffen omdat die van ons het begeven had.
Uiteindelijk gratis bezorgen en 100 euro korting gekregen!
Totaal van 150 korting!
Gewoon durven te vragen! En altijd minimaal bezorgen gratis vragen!
Bij grote dingen zoals wasmachine en koelkast betaal je voor verwijderen. Niet doen! Gewoon gratis op marktplaats zetten en er zijn altijd mensen die hem komen halen om hem te repareren of gebruiken! Bespaard weer!

Ook voor kleine dingen korting vragen!
En nog een goede tip:
Als je iets wilt aanschaffen even informeren of et nog mensen in je omgeving zijn die ook iets nodig hebben van die winkel.
Zo kun je bij mediamarkt makkelijker korting krijgen of gratis accessoires.

Groetjes en succes Chantal

6225
van: Cijferaar
geplaatst op  17-04-2011 / 23:38 uur

Blender bij Blokker in aanbieding. Van 39.99 voor 19.99 wordt er geadverteerd. Staat appart opgesteld op zo'n pallet. Ga je in de schappen kijken, staat dezelfde blender gewoon voor 24.99 te koop...

4787
van: Marieke
geplaatst op  02-01-2010 / 22:09 uur

Idd... afdingern kan erg goed werken. Even rondneuzen op internet naar de prijzen van andere winkels helpt en zo niet, dan kun je op die manier altijd de goedkoopste aanbieder zoeken.

4337
van: richard
geplaatst op  01-07-2009 / 20:58 uur

laast een stofzuiger bij scheer en foppen moest een goede dus 130euro me vriendin van ken der wat aan die man die daar werk 15euro der af en 1pakstofzuiger zakken gratis van 9,95 dat was 24,95 voor deel

2074
van: clytamnestra
geplaatst op  05-03-2007 / 00:16 uur

als ze een cadeautje aanbieden moet je eraan denken dat je daar zelf uieindelijk voor betaald en dat het voor die winkelier dus helemaal niet uitmaakt of hij je in plaats daarvan gewoon korting geeft. tenzij hij op deze manier van zijn oude partij onverkochte koffiezetapparaten af wil komen.
en denk eraan dat de prijs van dat cadeau waarschijnlijk hoger word voorgesteld dan waar het normaal voor word verkocht.

dit geld ook als je gratis op afbetaling mag kopen: dit kost de winklier natuurlijk wel geld, dus kun je zonder enig schuldgevoel korting eisen bij contante betaling.

1113
van: lelie
geplaatst op  13-02-2006 / 15:20 uur

h
eiiii

687
van: coba
geplaatst op  12-09-2005 / 20:28 uur

ga echt niet op die dingen in,vraag gewoon korting.laatst op de markt spijkerbroeken € 15.-,ik zeg 2 voor € 25.-,hij zei nee je krijgt ze voor € 28.-,maar het grappigste is dat ik er uiteindelijk € 27.- voor betaald heb.dus mijn dag was weer goed

139
van: Simone
geplaatst op  27-05-2004 / 19:05 uur

Onderstaande reactie van mij hoorde eigenlijk bij het eerste artikel!!

138
van: Simone
geplaatst op  27-05-2004 / 19:04 uur

Het grappige is dat we overal met elkaar in trappen. Bijvoorbeeld:Er hangt achter in de winkel een trui van 50 euro. Deze verkoopt niet zo goed en dus wordt deze zelfde trui voor in de winkel gehangen met daarboven een "kortingsbord" met de tekst: nu slechts voor 50 euro!En je raad het al!!!!

Groet Simone