Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Boodschappenlijstje

Maak van tevoren een boodschappenlijstje met alles wat je nodig hebt. Op deze manier koop je gericht in en neem je niks mee, wat je waarschijnlijk toch niet nodig had.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
2834
van: heleen
geplaatst op  16-01-2008 / 16:18 uur

In magazine Genoeg -zie www.genoeg.nl- staat altijd een boodschappenlijstje, met recepten voor een hele week eten met 4 personen voor minder dan 25 euro. Daar doe ik vaak mijn voordeel mee.

2721
van: Tamara
geplaatst op  04-12-2007 / 21:58 uur

Ik maak ook een lijstje voor een hele week, ook ik vul op het lijstje bijvoorbeeld 2x vlees, dan kijk ik ook wat er in de aanbieding/afgeprijsd is. Ik doe dit sinds kort, maar heeft me al heel wat euro's bespaard.

1529
van: Conny
geplaatst op  17-09-2006 / 17:03 uur

Je kan ook een boodschappenlijstje maken met \\\'2x groente\\\' en \\\'2x vlees\\\'. Dan kan je ter plekke kijken wat er in de aanbieding is.
Voor lang houdbare dingen word je soms verleid iets te kopen wat je eigenlijk niet nodig hebt. Dan kan je steun hebben aan het boodschappenlijstje.

1525
van: Jan
geplaatst op  17-09-2006 / 09:16 uur

Ik vind een boodschappenlijstje vaker een nadeel. Ik ga meestal uit van de aanbiedingen die er zijn.

1503
van: Tania
geplaatst op  01-09-2006 / 19:51 uur

Het maken van een boodschappenlijstje heeft tevens als voordeel dat je tevoren precies kunt uitzoeken wat je op welk moment wilt eten. Dus behalve voordeliger inkopen omdat je weet wat je moet hebben ben je minder tijd kwijt aan het einde van de week. Ook kopen bij een kweker of boerderij kan heel wat euro\\\'s schelen.

1453
van: maike
geplaatst op  11-08-2006 / 10:56 uur

Pak niet bij het boodschappen doen het eerste pak kaas, vleeswaar of vlees wat je ziet. Kijk altijd wat er nog meer ligt en bepaal hoeveel je denkt nodig te hebben. Vaak scheeltje je dat toch wel zo tussen de 10 en 50 eurocent. Ook wat betreft melkproducten kun je beter kijken of er op de achterste pakken een andere T.H.T. datum staat. Probeer uit te vinden wanneer ze na het weekend alles weer bijgevuld hebben met verse producten en doe dan je boodschappen, vaak zijn de verse producten dan wat langer houdbaar.

231
van: lisa
geplaatst op  08-10-2004 / 22:41 uur

Probeer wel het boodschappenlijstje te maken op volgorde van de middelen in de winkel zodat je niet steeds terug hoeft te lopen, met teruglopen heb je grote kans dat je toch nog wat extra's meeneemt naar je kar.