Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

In de uitverkoop

Wanneer het kan, wacht dan op de uitverkoop. Ook leuk om dan eens een wat duurdere winkel binnen te stappen, die je anders wellicht normaal niet zou bezoeken. Naar verhouding zijn de kortingen daar hoger. Dit wilt dus niet zeggen dat het daar dan goedkoper is. Maar wie weet ook niet duurder.

Het gevaar van de uitverkoop kan wel eens zijn dat je in je enthousiasme meer koopt, dan je eigenlijk niet nodig hebt. Of je denkt dat alles ineens een stuk goedkoper is, terwijl dat ook niet zo hoeft te zijn.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
5168
van: Wil
geplaatst op  28-04-2010 / 22:59 uur

Jammer dat jullie denken dat er nog geld wordt verdiend bij 70% korting. Als eigenaresse van een kledingzaak, kan ik je vertellen dat er voor de winkelier erg veel geld bij moet. Het doet mij erg veel pijn als ik kleding voor weinig moet verkopen. En reken er maar op dat een zelfstandige vaak nog een lager uurloon heeft dan zijn personeel. De klant is koning maar een detaillst moet alles maar slikken...

4960
van: Ingrid
geplaatst op  02-03-2010 / 12:09 uur

Tijdens uitverkoopacties zie je altijd ontzettend veel ranzig volk tevoorschijn komen. Die denken dat 'Uitverkoop' gelijk staat aan om een dagje zonder bh aan de winkels in te duiken en alles overhoop trekken en wat niet van je gading is op de grond te werpen. Vreselijke ordinaire wijven die wedijveren met hun (klein)dochters wie er het sletterigst uit kan zien in een legging.

4959
van: Merel Buis
geplaatst op  02-03-2010 / 09:28 uur

Ik heb mijn energie in de uitverkoop gekocht. Een leverancier boodt dit aan via www.vastelastenbond.nl. Zij kopen collectief in en hadden het geluk dat een leverancier teveel in had gekocht. Door dit geintje betaal ik al jaren bijna niets aan energie. Ook omdat ik weinig verbruik natuurlijk.

3324
van: linda
geplaatst op  18-06-2008 / 09:10 uur

juni, juli en eind dec, jan.

3302
van: Anne
geplaatst op  09-06-2008 / 12:25 uur

Ik heb zo'n hekel aan die uitverkopen, inmiddels het hele jaar door! Vreselijk, al die opgepropte rekken of rommelige stellingen vol met onzinnige kledingstukken/schoenen... Ik verdenk winkeliers ervan dat ze gedateerde restpartijen opkopen en in de winkel hangen. Hebben daarvoor nooit in de winkel gehangen, let maar eens op! Dan shop ik liever op het Internet, bijvoorbeeld bij H&M of Wehkamp, die hebben leuke acties en aanbiedingen! Kun je lekker op je gemak thuis passen en als het niet goed is stuur je het gewoon terug.

2073
van: clytamnestra
geplaatst op  04-03-2007 / 23:59 uur

Moet je je toch eens bedenken dat ze zelfs op de kleding met 70% korting nog geld verdienen..


tja, dat bewijst dan maar weer eens dat je vooral voor het merkje betaald en dat de prijzen bij zeeman/wibra eigenlijk veel realistischer zijn.

ik wil best meer betalen als kleding van beter kwaliteit is (ook beter voor het milieu, omdat je minder weggooit), maar in de praktijk gaat de duurdere kleding meestal nauwelijks langer mee.

1756
van: Cel
geplaatst op  06-12-2006 / 16:28 uur

maar wanneer is nou precies de uitverkoop?

1428
van: yvette
geplaatst op  31-07-2006 / 15:08 uur

Die uitverkoop is inderdaad een bron van besparingen. Alleen valt het mij steeds vaker op dat de uitverkoop steeds vroeger begint en er niet alles in de uitverkoop gaat. Het zijn vaak nieuwe collecties, puur voor de uiverkoop. En jawel de zomerkleren in de winter en de meer gerelateerde winterspullen hebben we net weer kunnen bijkopen.. Moet je je toch eens bedenken dat ze zelfs op de kleding met 70% korting nog geld verdienen..
Shop ze!

819
van: gerda
geplaatst op  08-11-2005 / 22:31 uur

Ik koop vaak kleding voor de kinderen in de uitverkoop en dan alvast een paar maatjes groter,zodat ik het volgende jaar alvast nieuwe kleren heb voor een bodumprijsje

615
van: maja
geplaatst op  06-08-2005 / 22:30 uur

Zo heb ik vorig jaar,lang gewacht, gok gewaagd om enkel laarsjes van Steve Madden te kopen. Die waren eerst 125.-- euro en ik heb ze tenslotte voor 25 euro. geweldig gevoel. Het enigste waarvan ik spijt heb is dat ik ze ook niet in een andere kleur erbij heb gekocht. Het was lang wachten veel geduld hebben en de gok wagen.... geeft een kick

41
van: henriĆ«tte
geplaatst op  07-06-2003 / 18:59 uur

In de laatste week van de uitverkoop worden de prijzen meestal nog eens extra afgeprijsd , het kan dan behoorlijk schelen .Vooral c&a doet dit .Je moet natuurlijk wel mazzel hebben dat er nog wat van je gading tussen zit .