Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Niet te veel

Vaak gebruikt je onbewust ergens veel te veel van. Hoe makkelijk is het wel niet om eens stevig in de fles met shampoo of afwasmiddel te knijpen. Gebruik eens een keer de helft van wat je normaal gebruikt. Was de helft voldoende of kan het zelfs nog minder zijn? Gebruik dan de volgende keer nog eens iets minder…

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
5695
van: liesbet
geplaatst op  11-10-2010 / 12:18 uur

Ik doe de vaat steeds met de hand en koop daarvoor het goedkoopste afwasproduct van het eigen merk van colruyt. Ik doseer het afwasprouct steeds met een koffielepel en dat is meestal net voldoende om de vaat te ontvetten. Heb ik tekort dan neem ik gewoon een beetje proudct bij. Sinds ik doseer met een koffielepel gaat mijn fles afwasprudct héééééééél lang mee....

4408
van: Wendy
geplaatst op  16-08-2009 / 14:40 uur

Gebruik je proefmonsters!
Ze zitten vaak bij tijdschriften of je krijgt ze bij de drogist of parfumerie.
Ik he een speciaal mandje gemaakt voor mn proefmonsters en gebruik dat eerst voordat ik weer producten ga kopen.
Je kunt ook bij drogisten of parfumerieen langs gaan en vragen om specifieke monstertjes omdat je die graag eerst wil proberen voordat je het koopt.

Een abbonement op de douglas kost eenmalig 12,50 maar er zit in elk tijdschrift dat je krijgt gratis bonnen voor proefmonsters...
Zo heb je toch wat luxere producten.

3368
van: truus
geplaatst op  10-07-2008 / 20:58 uur

je kunt in plaats van douche/bad schuim of gel en shampoo ook gewoon alleen shampoo gebruiken .

Je begint met het wassen van je haren en tijdens het uitspoelen wrijf je het schuim wat over je lichaam naar beneden loopt goed uit over je lichaam en dan ben je gelijk gewassen.

Heb je dus niet ook nog eens zeep of doucheschuim voor nodig.

2821
van: Hendrina
geplaatst op  12-01-2008 / 22:14 uur

Allesreiniger giet je in je emmer water.. En dus veel te veel.

Doe eens een beetje allesreiniger in een plantenspray o.i.d. in ieder geval iets wat kan sprayen. Vul dit aan met water.
Als je nu iets moet schoonmaken spray je een beetje op het te reinigen oppervlak met een schone doek afnemen en je doet verschrikkelijk lang met één fles allesreiniger!!

1546
van: truus
geplaatst op  19-09-2006 / 22:25 uur

Als je per se zo'n pompje handzeep wilt gebruiken, kan je die ook navullen met een goedkope badschuim.

688
van: gerda
geplaatst op  12-09-2005 / 20:37 uur

producten van een amerikaans bedrijf,alleen in de verkoop bij de distributeurs of tegenwoordig kunnen de mensen een eigen kortingspas krijgen om super geconcentreerde producten te gaan kopen.prima kwaliteit en uiteindelijk ben je goedkoper uit en ook nog eens dierproefvrij en milieu-vriendelijk.bestellen vanuit je luie stoel dat kan tegenwoordig daar ook.ik doe dit zelf ook en mensen kunnen ook bij mij terrecht voor hun producten,met 90 dagen tevredenheidsgarantie,waar heb je dat tegenwoordig nog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

494
van: sterre
geplaatst op  25-04-2005 / 23:30 uur

was een deo roller uit ,vul hem met badschuim en rol hem over je badspons schuim genoeg voor een wasbeurt.... en zo ook met het afnemen van deuren e.d. vul hem met allesreiniger of dergelijk en je gebruik juist genoeg.

119
van: Knoopy
geplaatst op  05-05-2004 / 15:51 uur

Doe de afwasmiddel,shampoo of badschuim in een dispenser of oude doseerflacon/zeeppompje.
Scheelt ook al heel veel.
WAnt 1x knijpen doe je zo, maar drie keer het zeeppompje drukken is je al te veel dus druk je maar 2x of 1x.
Het schuimt hetzelfde maar je gooit minder door het afvoerputje.

85
van: Monique
geplaatst op  04-02-2004 / 12:48 uur

Hallo,
Graag wil ik aandacht vragen voor de direvriendelijkheid en het dierproefvrij kopen van zeepproducten (voor o.m. jezelf, kleding en huishouden). De keuze voor heel goedkope producten en diervriendelijkheid gaan vgl. mij helaas niet altijd samen. Ik ben daarom een warm voorstander van diervriendelijke en biologische producten en kies er daarom bewust voor om evt. iets meer te betalen. Zeepproducten onder bijv. het huismerk van AH en Kruidvat zijn dierproefvrij, die van Aldi vgl mij niet.

49
van: Ni
geplaatst op  08-06-2003 / 14:52 uur

ik vind douchegel eigenlijk de grootste onzin die er bestaat, ja, om héél af en toe te gebruiken oké, maar ik gebruik gewoon liever zeep. ik vind het ook nog eens prettiger!
alleen om mijn gezicht te wassen gebruik ik die wasgel van de aldi (in een grote witte fles), die kost €1,35 en daar doe ik maanden mee. Maar voor shampoo heb ik ook een goede tip: maak eerst je haar helemaal nat en doe dan een héél klein beetje shampoo in je haar. gelijk inmasseren en je hebt dan echt veel minder nodig. Ik was m'n haar trouwens maar om de dag, omdat dat beter is voor m'n haar & hoofdhuid en ik bespaar er ook nog eens veel mee.

30
van: Marie
geplaatst op  07-06-2003 / 12:07 uur

Shampoo en douchegel zitten bij mij in een oud pompje van de handzeep. Twee keer pompen is precies genoeg