Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Beetje water erbij

Is de shampoo bijna op? Doe er dan wat water bij, zo kan je jezelf er nog een paar keer mee wassen.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
9022
van: Ton Deuse
geplaatst op  28-03-2013 / 12:07 uur

Het is veel goedkoper om kaal door het leven te gaan. Dit bespaart elke ochtend veel tijd, en tijd is geld. Een goedkope tondeuse (circa €20,-) is een ideale oplossing. Als je je huisdieren ook meteen scheert kan je een leuke jas maken van het haar. Als je die jas dan binnenshuis draagt hoeft de verwarming ook niet meer aan en verbrand je vele malen minder energie. Medio 2013 is ook voor vrouwen kort haar gewoon geaccepteerd.

4074
van: Peter
geplaatst op  19-03-2009 / 15:46 uur

Met iets water bij de shampoo maak je het ook minder sterk (lees : agressief) en milder voor dagelijks gebruik. Wanneer je op de markt de bekende shampoos voor weinig geld aanschaf zijn de flacons vaak voorzien van buitenlandse talen. Deze bekende producten zijn duidelijk NIET voor de weke zwakke Hollanders gemaakt maar voor zuid Europeanen met dikker haar en stevigere huid en meer transpiratie. Hierdoor zijn hun shampoos vaak sterker dan die voor de noord Europese markt. Ook de deo's uit zuid Europa zijn sterker maar dat kunnen de meeste Hollanders wel goed gebruiken omdat ze zich minder vaak wassen en douchen en verschonen.

1681
van: vee
geplaatst op  06-11-2006 / 00:45 uur

in mijn verpleegsteropleiding kregen we de opdracht om telkens wat water en shampoo vooraf te mengen om met minder hetzelfde resultaat te krijgen,en in het dagelijks leven gebruik ik nooit meer shampoo via de fles en deze gaat opmerkelijk langer mee

1169
van: Chris
geplaatst op  13-03-2006 / 14:45 uur

als je gewoon een ouderwets stuk zeep gebruikt om je te wassen is dat velen malen goedkoper dan zelfs de goedkoopste soort doucheschuim.

692
van: wendy
geplaatst op  13-09-2005 / 07:43 uur

www.guhl.nl voor gratis shampoo, als je een kortingsbon krijgt,, moet je de test anders invullen

638
van: Jelma
geplaatst op  20-08-2005 / 20:30 uur

Waar ik me zo aan kan ergeren; de gebruiksaanwijzing op een fles shampoo; maak je haar nat, masseer de shampoo goed in, spoel uit en herhaal deze behandeling. Nou, het herhalen van deze behandeling is echt niet goed voor het haar hoor. De fles is 2 x zo snel leeg, wat weer goed is voor de omzet van de shampoo fabrikant. "slim hoor"

520
van: miranda
geplaatst op  17-05-2005 / 10:16 uur

hallo, ik ben kapster en het probleem is zoiezo dat mensen veel te veel shampoo gebruiken! Neem een beetje shampoo op je hand ter grote van een twee-euro munt en verdeel dit goed over nat haar. Je zult zien dat het net zo goed schuimt als dat je een hele grote dot neemt! Maakt er gebruik van zou ik zeggen en test het een keer.

393
van: Ingrid
geplaatst op  12-02-2005 / 21:11 uur

creme waarvan je niet veel gebruikt wil nog wel eens uitdrogen. In plaats van weg te gooien neem ik even de tijd om het met een beetje water weer smeuig te roeren.

309
van: lotje
geplaatst op  14-12-2004 / 18:01 uur

Hetzelfde als bij shampo kun je ook met afwasmiddel of handenwasmiddel doen. Dan weet je zeker dat het laatste restje er ook uit komt.
Om potjes met pastasauce helemaal te benutten doe ik er een tikje water bij als het potje leeg is, doe de deksel erop, schudt het heen en weer en het laatste restje is ook bruikbaar bij de saus.

229
van: Anne
geplaatst op  05-10-2004 / 19:44 uur

Met het gebruik van een dispencer voor de shampoo cremespoeling en douche gel bespaar ik echt vele euro's, je gebruikt gewoon stukken minder !

100
van: sophie landijk
geplaatst op  24-02-2004 / 21:01 uur

Toch bedankt, blijkbaar ben ik een van de weinigen die NIET van de watertruc heb gelezen.
Met drie kinderen die veel te veel gebruiken komt dit wel goed aan!!!