Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Printer op "draft"

Als de print (afdruk) er niet mooi uit hoeft te zien (bijvoorbeeld voor eigen gebruik), kan de printer veelal op "draft" (lage afdrukkwaliteit) worden gezet. Dit gebeurd meestal via de printersettings binnen Windows. Deze tip scheelt een hoop dure printinkt.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
11633
van: Aatje
geplaatst op  06-05-2016 / 14:08 uur

Inktprinters zijn duur in gebruik. Professionele laserprinters zijn 2e hands vaak goedkoop te koop met nog volle vullingen waar je als privé gebruiker voor jaren genoeg aan hebt.

Bedrijven vervangen na een paar jaar gebruik alle printers, en moeten dan betalen voor het weghalen van de oude printers. Daarom is het voor hun goedkoper om die nog goed bruikbare printers voor weinig geld aan particuliere gebruikers van de hand te doen.

4822
van: allard van der starr
geplaatst op  16-01-2010 / 11:17 uur

Leuke tip

867
van: Mans
geplaatst op  02-12-2005 / 20:09 uur

Nog wat aanvullende tips. Zet alles wat je van Internet denkt nodig te hebben, eerst in een document. Doe dat door ctrla (alles selecteren) ctrlc (kopieeren) ctrlv (plakken). Als je alles van internet hebt geplukt kan je uit je opgeslagen document verwijderen wat je bij nader inzien niet nodig heb (denk ook eens aan foto's).
Dan komen we bij het printen. Naast andere tips (hieronder) kan je het hele document selecteren en kiezen voor een kleiner lettertype. Scheelt je inkt én papier.

440
van: P.Klein
geplaatst op  09-03-2005 / 13:40 uur

Standaardprinterinstelling niet alleen op concept, maar ook op zwart/wit en eventueel 2 pagina's per bladzijde en/of in het document smalle marges instellen werkt NOG goedkoper.