Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Software?

Wanneer je een computer aanschaft, is deze meestal nog niet voorzien van onder andere de tekstverwerkingsprogramma's zoals iedereen wel eens gebruikt.

Voordat je direct op aanschaf overgaat, omdat je het nu eenmaal allemaal nodig hebt.. Kijk eens naar wat je al hebt liggen, of nog beter, surf eens over internet en kijk naar de gratis mogelijkheden die er zijn. Zoals OpenOffice.org.
Dit is een heel compleet en gratis open source pakket met vergelijkbare functionaliteiten zoals Microsoft Office. Te downloaden voor zowel Apple gebruikers als Windows.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
9541
van: ion
geplaatst op  19-10-2013 / 14:19 uur

ben eens nagegaan naar de programmas die geinstalleerd worden adobe, chrome, ccleaner, java updates, flach updates, imgburn, en wat nog allemaal tekstverwerker en KM player voor media. krijg de klant normaal voorgeinstalleert en getest als je pc of laptop koopt bij shop.redboxcomputers.be heb eens vergeleken bij alternate.be, ook heel goeie prijzen maar ze willen niet installeren (staat op hun website). ik denk dat carrefour en mediamarkt dat ook optioneel doen programmaa jnstalleren! of check eens de lokale computerwinkel. succes!!