Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Dag/week budget

Stel een bedrag vast wat je niet meer per week (of dag) uit mag geven. Heb je over stort het dan door naar je spaarrekening (al is het een euro).

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
7675
van: Wim
geplaatst op  06-02-2012 / 14:43 uur

Ons huishouden bestaat uit 2 personen. Wij nemen voor de boodschappen per week E 100,- op en betalen dus cash. Je let dan goed op wat je koopt en geeft niet teveel uit. Heb op exel een maand uitgave gemaakt, waarbij alle uitgaven per maand staan vermeld. Ook het eten(cash) en diverse uitgaven. Tel het op en je ziet gelijk wat er per maand uitgaat. Maak hieronder een lijst van al je inkomsten. Je ziet gelijk of je dan uitkomt met de balans in en uit. Wat je meer binnen krijgt, kun je dan naar de spaarekening boeken. Bij tekort moet je bekijken waar je op kan bezuinigen.

3943
van: Madeleine
geplaatst op  10-02-2009 / 12:14 uur

Ook ik heb, zoals velen, een schuld op mijn creditcard staan en betaal veel te veel rente. De kaart heb ik een tijd geleden al doorgeknipt.
Ik heb eindelijk mijn financiën eens op een rijtje gezet, vaste lasten etc.
Ik woon alleen met 2 honden en 2 katten en trek de broekriem even stevig aan de rest van dit jaar. Dit betekent 2,50 € aan eten per dag (goed de aanbiedingen in de gaten houden) 15 € per week voor de dieren (dit is incl. reservering voor grotere uitgaven) en 10 € in een benzinepotje (ben wel meer gaan lopen en hoop hier ook mee te kunnen besparen). Daarnaast reserveer in 30 € per maand voor huishoudelijke zaken die buiten voeding vallen, zoals keukenrol, schoonmaak- en wasmiddelen en persoonlijke verzorgingsmiddelen.
Als ik 8 maanden mijn kiezen op elkaar houd ben ik van een flinke schuld af en heb ook nog gespaard.

3884
van: els
geplaatst op  18-01-2009 / 23:32 uur

rood staan is de achterdeur uit ,maar ja men kiest zelf voor krediet en de huidige torenhoge rente .
Een kennis van mij heeft haar creditcard doorgeknipt stond daardoor ook behoorlijk in het rood.en kocht ook op afbetaling bij bepaalde postorderbedrijven dom dom !!!
De kredietcrisis is geen pretje maar doet wel beseffen dat veel geld in de prullenbak beland.
Dat is echt zonde .

3615
van: mar
geplaatst op  14-10-2008 / 21:19 uur

Dat ligt aan jezelf christa. ben je alleen of met meer, en wat heb je per dag nodig. Dat kan alleen jij zelf bepalen.

3572
van: Christa
geplaatst op  05-10-2008 / 12:51 uur

wat is hiervoor dan een goed bedrag, is 10 euro per dag te veel of te weinig???

groet, Christa