Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Nat scheren

Bij nat scheren, scheer met de kraan dicht, gebruik b.v. een kopje water. Dit om water te besparen.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
4555
van: ook john
geplaatst op  06-10-2009 / 00:40 uur

aan john,
als scheerschuim met de borstel op normale handzeep schuimslaan en inzepen, werkt perfect. heb je al eens een mesje geprobeerd te scherpen op een leren riem??
De Mesjes zijn 4x te gebruiken (gilette heeft de zijde genummerd) zelf doe ik ongeveer 1 maand met een normaal mesje (voor safety rasor) tel uit je winst

2805
van: John
geplaatst op  09-01-2008 / 05:13 uur

Eerst onder douche of in bad. De doorbloeding van het gezicht komt op gang. Hierna alleen de haren drogen, scheerschuim in gezicht aanbrengen. Vervolgens de rest van lichaam afdrogen. Intussen heeft de scheerzeep de baardharen zacht gemaakt. Ik scheer eerst de wangen, vevolgens onder mijn mond en de kin. Als laatste mijn snor. Tip: scheer nooit tegen de haargroei in. Dit is vragen om problemen zoals huidiritaties. Gebruik niet van die nieuwerwetse enkelzijdige scheermesjes. Deze raken verstopt en voelen dan bot aan. de ouderwetse dubbelzijdige hebben afvoergleuven die je bij verstopping schoonspoelt. Met deze laatste heb ik me 40 jaar geschoren. Sinds kort gebruik ik een z.g. lang mes. (straight razor) die je op een leren riem moet scherpen. Nooit als beginner gebruiken, ze zijn levensgevaarlijk.

John

1658
van: Susan
geplaatst op  01-11-2006 / 08:35 uur

Ik scheer me nat onder de douche...voor mijn oksels gebruik ik een beetje shampooschuim uit mijn haar, voor mijn bikinilijn gebruik ik helemaal geen schuim of iets en voor mijn benen gebruik ik de ene keer schuim van op de spons en de andere keer gewoon met een ouderwets stuk zeep over mijn benen gaan.