Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Screensaver

De screensaver op een computer is absoluut niet hetzelfde als de stand-by stand. In de screensaver stand wordt namelijk behoorlijk veel energie geconsumeerd.

Zit je paar minuten niet te werken achter de computer, zet dan enkel de monitor uit, i.p.v. de screensaver te gebruiken.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
6343
van: tymusz
geplaatst op  12-05-2011 / 12:01 uur

Niet helemaal waar: in windows kun je ook bij het configuratiescherm, in afdeling energie, ook aangeven dat je scherm uitgeschakeld moet worden. Deze optie kun je ook bij de screensavertab van de beeldscherminstellingen.

ook kun je in het configuratiescherm je hele pc op standby laten schakelen na een bepaalde tijd, scheelt nog meer stroom.