Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Sensoren meten hoe vervuild het water is

Vaatwassers kunnen voorzien zijn van een extra zuinig programma voor lichtvervuilde vaat. Dit programma verbruikt slechts de helft van de normale hoeveelheid energie. Vaatwassers voorzien van ingebouwde sensoren zorgen voor nog meer spaarzaamheid. Zo zijn er sensoren die meten hoe vervuild het water is na het voorspoelen. Indien het water nog schoon genoeg is, zal er geen nieuw water in de machine gepompt worden voor het hoofdwasprogramma. Weer andere sensoren zorgen ervoor dat de machine automatisch de juiste waterdruk, temperatuur en het benodigde spoelwater kiest voor een optimaal schone vaat.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
3774
van: tezzie
geplaatst op  01-12-2008 / 15:26 uur

vette site hoor :p
tezzie