Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Ventileer tegen vocht

Een vochtige leefomgeving is erg ongezond. Een vochtig huis verwarmen kost meer energie. Laat daarom een aantal ventilatieroosters open staan zodat er continu wordt geventileerd om de vochtige lucht kwijt te raken.

Heb je een electrische afzuiging, zet deze niet uit! (kost wel stroom) ook om schimmelvorming tegen te gaan. Contoleer de filters regelmatig en verschoon ze tijdig.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
8455
van: chantal
geplaatst op  26-06-2012 / 14:09 uur

Een goed geventileerd huis verwarm je ook makkelijker.
Zeker dus even luchten! 2 keert een kwartier per dag!

4494
van: Anika
geplaatst op  21-09-2009 / 21:17 uur

Mijn man werkt bij een woningbouwvereniging..
Veel klachten over vocht.. Er wordt veel te weinig geventileerd, ze vinden het zonde van de warmte en houden alles potdicht.. Vroeger had minder vocht problemen, Nu veel meer omdat erg geisoleerd zijn .GOEDE TIP 's Morgens een half uur de deur of raam open , verwarming uit en goed luchten.. resultaat veel frisse lucht, vocht eruit en warmteverlies is veel minder is getest door T.N.O Maar de mensen willen het vaak niet geloven, mar het is echt zo.. Heb je kleine en ben jezelf kouwelijk, tijdens het luchten , even wat warmers aan doen en op een andere kamer gaan..