Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Koop kleding een seizoen vooruit

Heb je volgend jaar een nieuwe winterjas nodig? Koop deze dan aan het einde van de wintercollectie dit jaar. Hoewel mode jaarlijks iets verandert, is de besparing in je portomonee zeer waarschijnlijk een groter verschil.

Ingezonden door: Maaike

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
8088
van: Sandra
geplaatst op  04-04-2012 / 15:42 uur

Heb een kledingadvies laten doen vorig jaar bij Dtoi.nl en sindsdien kan ik veel beter combineren. Ook weet ik welke kleuren wel en niet bij mij staan. Nu koop ik alles in de uitverkoop, wat me heel erg veel geld scheelt! En ik zie er ook beter uit dan vroeger haha.

6909
van: Jonte
geplaatst op  25-09-2011 / 15:25 uur

Een leren jas in inderdaad een uitkomst mar ook vaak een uitgave. Ik heb de mijne gekocht bij een militaire dumpzaak. Dan weet je dat het kwaliteit is dat weg moet en dus minder kost. Geldt overigens voor meer kleding daar.

6715
van: Adriana
geplaatst op  24-08-2011 / 19:47 uur

Koop merk kleding aan het eind van de uitverkoop als het 70%korting is.....neem de tijd om de winkels af te struinen.
ga regelmatig naar rommelmarkten en kofferbak verkopingen. Ook de vrijmarkt met koninginnedag is iets waar je prima kunt scoren!!!let op winkels die weggaan en dus opheffingsuitverkoop houden....

6384
van: Bettina
geplaatst op  20-05-2011 / 15:15 uur

Waar gaat het nu eigenlijk om???
Geld besparen....of wat denkt een ander van mij?? Die vraag zouden velen zich eens moeten stellen..

5915
van: Cootje
geplaatst op  21-12-2010 / 11:09 uur

Leren jassen zijn tijdloos! Ik heb al 4 jaar een geweldig zwart kort leren jackie en nog steeds krijg ik af en toe complimenten. Sterker nog: des te langer je hem draagt, des te mooier het leer wordt!

4785
van: marieke
geplaatst op  02-01-2010 / 22:01 uur

Ik koop mijn kleding via marktplaats. Scheelt heel, heel veel centjes! Er zijn zat mensen die op de bonnefooi iets nieuw gekocht hebben wat uiteindelijk toch niet bevalt of niet past, soms zit het kaartje er gewoon nog aan. Vraag wel altijd naar de maten in cm's om te kunnen vergelijken met je eigen kleding of jij het wel past!

4386
van: annette
geplaatst op  02-08-2009 / 14:37 uur

Ik koop kleding voor mijn kinderen meestal in de uitverkoop(scheelt veel) Ook vroeg in het seizoen(augustus voor de winter) hangt de goedkopere kleding nog in de winkel. Vooral met winterjassen is dat het geval.

3862
van: youknowit@g-unit.com
geplaatst op  07-01-2009 / 14:18 uur

ja of je koopt een karl kani jas die gelaserd is(leer) voor 300 euro.

waar je 5 jaar meedoet, die nooit uit de mode is omdat er maar 12 van in nederland zijn. dat kan ook.

3857
van: bren
geplaatst op  06-01-2009 / 13:06 uur

ik koop voor mezelf en man en kinderen de winterjassen al een winter van te voren in de uitverkoop....ik koop ze meestal bij de h&m net als ik nu heb gedaan en die jassen verschillen per jaar niet zo heel erg van elkaar...en sowieso hebben mijn man en ik niet elk jaar een nieuwe jas nodig..maar het scheelt zo per jas 30 euro en voor mijn kinderen koop ik hem een maat groter en ook voor het jaar erop...kinderjassen zijn tegenwoordig ook al zo'n beetje 40 euro dus ja..en ook gewone kleding zoals broeken koop ik vooruit in de uitverkoop...maar ik snap op zich wel dat als je het heel belenagrijk vind met de mode mee te doen dat je dit niet doet..maar ja als je kinderen hebt is dit niet zo heel belangrijk meer....maar ik denk niet dat je gelijk voor schut loopt....

3027
van: Marjan
geplaatst op  23-03-2008 / 00:14 uur

ja maar dan loop je in een jas die uit is..ga zelf maar voorschut lopen.. wil wel graag een leuke jas.. en niet een uit de uitverkoop omdat ie zo goedkoop was,,ik heb ook welles jasse uuit uitverkoop niet erg als het leuk is,. maar moet vooral lekker zitten en leuk uitzien!