Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Vakantiebaan

Je kan je vakantie combineren met een leuke tijdelijke baan. Denk eens aan reisleider, werken op een camping, druiven plukken, of werken in een branche die je normaal niet zou doen. Dit is niet alleen leerzaam en leuk, maar het levert in ieder geval ook geld op. In sommige gevallen zelfs kost en inwoning, zoals vaak bij werken op campings en als reisleider.

Ingezonden door: Dirk

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
4773
van: Ed
geplaatst op  28-12-2009 / 21:17 uur

Dorus
Als je een beetje oplet tref je geen baas die slecht betaalt. Topsalaris? Natuurlijk niet. Maar je bevindt je 2 maanden op een lokatie waar je anders voor zou betalen, en nu krijg je betaald.
Bovendien is van te voren al bekend wat je salaris zal zijn. Als je vertrekt zonder dat te weten, dan besteel je jezelf.

Volop aan te raden dus!

3652
van: dorus
geplaatst op  24-10-2008 / 22:37 uur

Ja leuk, heb ik ook gedaan. Betalen doen ze niet op een camping en maak vet misbruik van je. Je kunt ook gaan lopen met je rugzak en tentje. Ik liep 4000 km en gebruikte 5 euro per dag. )zonder calamiteiten.