Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Kadobon voor een kadobon

Heb je kadobonnen gekregen, dan moet je vaak het hele bedrag van de bon besteden. Om onnodige aankopen te voorkomen, waardoor je vaak nog boven het besteedbare bedrag uitkomt, kun je ook een nieuwe bon aanschaffen.

Vb. je hebt een kadobon van 10,-, je koopt iets voor 5,-, dan koop je voor die andere 5,- gewoon weer een bon.

Kun je lekker weer kado doen!

Ingezonden door: Deysi

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
6061
van: wendy
geplaatst op  20-02-2011 / 08:28 uur

Ik geef liever 'gewoon' geld. Soms wel in een ludieke vorm, zoals mooi gevouwen als (bloemen) in een echt boeket of mooie groene plant(als je tenminste veel geld geeft zoals bij een bruiloft, of als je samen doet met een aantal mensen)
Of met kleine muntjes in een leuk glazen potje met een lapje over de deksel (zoals je bij jampotjes wel eens ziet) Zelf een etiketje maken en het ziet er mooi uit.

5704
van: Sylvia
geplaatst op  13-10-2010 / 17:41 uur

Beter is het om (ook zelf) geen dure bonnen kado te doen, maar meerdere kleinere. Geen bon van 50 euro, maar 5 van 10, geen bon van 10 euro, maar 2 van 5. Dan moet je vaak iets bijbetalen voor dat wat je graag wil hebben, maar je wordt niet verleid tot het kopen van dure spullen die je niet nodig hebt.

4113
van: Esther
geplaatst op  28-03-2009 / 11:22 uur

Die tip die Deysi geeft, vind ik persoonlijk een hele goede. Ik werk zelf bij de Bruna en over het algemeen geven we inderdaad een bon terug als niet het complete bedrag besteed is.

3828
van: jo-ann
geplaatst op  26-12-2008 / 13:37 uur

Nu ,mooi niet. Meestal moet je minstens het gehele bedrag spenderen. Wat je wel kunt doen, is em aan een andere klant zien kwijt te raken die so wie so voor dat bedrag koopt.En anders, maar dat lukt ook niet altijd, iets koen en dan later weer terugbrengen

3665
van: Marlies
geplaatst op  28-10-2008 / 13:37 uur

Je kunt voor de bonnen ook iets kopen en het product na enkele dagen (of na 5 minuten) ruilen. Je krijgt echt geen bon terug, maar je hebt de bon wel verzilverd en het geld in je handen.
Let op: dit kan natuurlijk alleen als de winkel niet zo vervelend met tegoedbonnen werkt.

2676
van: Judith
geplaatst op  09-11-2007 / 00:00 uur

Wat je ook kunt doen is die speciale kadobonnen kopen die je bij het postkantoor kunt kopen. Deze zijn er in 5 categorien en dan moet je wel iets van 2 euro betalen voor het pasje, maar dan kun je zelf een bedrag kiezen wat je erop zet en dan maakt het niet uit wat degene besteed die hem krijgt. Je kunt het hele bedrag in gedeeltes opmaken (net als een soort chipkaart, waardoor er niks verloren gaat). Volgens mij zaten er ook nog 4 dingetjes op waarmee je korting kunt krijgen, dus heb je eigenlijk nog meer geld op de kaart staan dan je er zelf opzet. Kijk maar eens bij het postkantoor!

2468
van: Ada
geplaatst op  23-07-2007 / 14:02 uur

ik geef de bonnen uit als huishoudgeld en kan dan het geld van de bon zelf besteden,zonder dat ik gebonden ben aan de limiet vande bon.Iox

2096
van: sunig maar royaal
geplaatst op  11-03-2007 / 18:15 uur

bewaar de kadobonnen en geef ze op jouw beurt weer kado aan iemand die jarig is of een jubileum heeft. Kost het je niks!!!!!!!!!!