Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Elektrische kookplaten eerder uit

Elektrische kookplaten blijven nog een tijdje goed warm. Daarom kan je de kookplaat enige tijd voor het einde van de bereidingstijd uitzetten.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
6350
van: Floris
geplaatst op  15-05-2011 / 09:09 uur

Koken op electricteit mag misschien veiliger zijn, maar goedkoper is het zeker niet.

"Gemiddeld verbruikt een gaskookplaat jaarlijks 37 m3 gas. Een elektrische kookplaat verbruikt ongeveer 200 kWh stroom. Op jaarbasis kost koken op gas gemiddeld €20 per huishouden, en op een elektrische kookplaat ruim €35 tot €50, afhankelijk van het gebruikte systeem. Koken op gas in plaats van elektriciteit kan dus geld besparen. Als je een gasplaat en een gasoven gebruikt in plaats van een elektrische kookplaat en een oven, bespaar je jaarlijks ongeveer €20 op je energierekening, aldus Milieu Centraal. " (bron: Milieu Centraal).

2665
van: marjan van der wekke
geplaatst op  03-11-2007 / 00:00 uur

Er zijn heel goede receptenboeken voor elektrisch koken.Dan kom je er tevens achter dat deze manier van koken veiliger, gezonder en goedkoper is dan koken op gas.

2498
van: joep
geplaatst op  14-08-2007 / 16:48 uur

zijn er ook goede receptenboeken voor koken op elektrische kookplaten?