Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Diepvrieskist

Een diepvrieskist is meestal energiezuiniger dan een diepvrieskast. Dit komt, omdat koude lucht wil zakken. Bij het openen van een diepvrieskist ontsnapt daardoor minder koude lucht, dan bij een diepvrieskast.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
11643
van: ingrid
geplaatst op  12-05-2016 / 14:39 uur

Iets uit een diepvrieskast pakken is zo gebeurd. Iets onderuit de diepvrieskist pakken, daar ben je wel even mee bezig. Alles van bovenaf uit de kast pakken, tot je bij de hamburgers onderin bent aangekomen, pakje eruit, dan alles weer erin stapelen...

En al die tijd staat die kist open om kou te verliezen. Zo blijft er van die theoretische zuinigheid weinig over.

4125
van: annelies
geplaatst op  30-03-2009 / 18:37 uur

nadeel van een diepvrieskist is dat je vaak niet meer weet wat er onderin ligt, je vult alleen maar aan van bovenaf. je moet ook vaak diep voorover buigen om iets uit een diepvrieskist te grijpen, dan zit meteen mijn herdershond tegen me aan te rijden of aan mijn kruimeldief te ruiken.

3830
van: willem
geplaatst op  28-12-2008 / 15:20 uur

het na deel is wel dat het onder leegt moet hebben.