Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Verboden te zingen onder de douche

23 oktober 2006 - Australiërs die onder de douche stiekem hun stembanden oefenen, moeten op zoek naar een nieuwe repetitieruimte. Energieleverancier Energy Australia heeft namelijk iedereen Down Under opgeroepen om niet meer te zingen tijdens het douchen. Op die manier zou er heel wat water en electriciteit bespaard moeten worden.

Volgens enkele energie-experts wordt het douchen met maar liefst 9,08 minuten verlengd als er een muzikaal intermezzo aan te pas komt. Ook andere niet-essentiële activiteiten, zoals bijvoorbeeld dagdromen, zorgen ervoor dat er heel wat energie verloren gaat en het milieu extra belast wordt.

Energy Australia vraagt daarom aan alle Australiërs om minder lang te douchen. Om hen daarbij te helpen heeft de maatschappij 500.000 timers uitgedeeld om het douchen te timen. Wie het toch niet kan laten om zijn zangtalent in het stortbad bij te schaven, wordt gevraagd iets kortere liedjes te zingen. De Australiërs kunnen "Bohemian Rhapsody" van Queen dus maar beter uit hun badkamerrepertoire schrappen.

Ingezonden door: Advalvas

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
11908
van: PIET VERVER
geplaatst op  01-06-2017 / 19:02 uur

Ik kan hun redenering niet overzien, of dat juist is, maar aan de andere kant, als iemand het zo erg naar de zin heeft, laat die mensen dan toch heerlijk zingen.