Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Kooknat en restjes niet weggooien

Het kooknat van aardappelen en groenten is prima te gebruiken als basis voor de soep, jus en sauzen. Van groenten is het bijvoorbeeld ook te gebruiken voor het koken van rijst aangevuld met kruiden. Aanvullen met verse ingrediënten tot een volledige maaltijd kan ook. Een restje aardappelen kan je opbakken, in een salade doen of er puree van maken. Andere restjes kunnen worden gebruikt voor in de soep, saus of omelet.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
376
van: kaatje
geplaatst op  02-02-2005 / 00:14 uur

aardappels verzamel ik alle restjes in bakje in vriezer, als we genoeg hebben en snelle maaltijd op tafel willen worden ze opgebakken, bespaart veel tijd, hoeft als je gebakken aard. wilt eten niet te schillen en koken.