Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Euro´s voor inwisselen guldens

Je hebt tot 31 december 2006 de kans om je guldenmunten tegen de officiële omwisselkoers op het Postkantoor in te wisselen. Volgens deze officiële omwisselkoers is 1 euro = 2,20371 gulden (of 1 gulden is ongeveer 45 eurocent).

Het totaalbedrag in guldens wordt omgerekend naar euro’s en de tegenwaarde van het ingewisselde bedrag wordt na een paar weken op je bank- of girorekening gestort.

Met guldenbiljetten heb je tot uiterlijk 2032 de tijd om in te wisselen. Voor wat betreft de rentewinst is het wellicht toch verstandiger het geld op de bank te hebben dan in een oude sok...

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
2195
van: trudy vorstenbosch
geplaatst op  10-04-2007 / 20:02 uur

heb voor 80 gulden opgestuurd in december wanneer worden die uitbetaald

1634
van: Susan
geplaatst op  27-10-2006 / 10:07 uur

Let op ! Wel wordt er afgeraden om je zilveren guldens/rijksdaalders etc. om te wisselen...want dan ben je dief van je eigen portemonnee...zilveren guldens zijn namelijk veel meer geld waard dan 45 eurocent die je er voor terug krijgt.

Daar kun je veel beter mee naar een handelaar gaan als je die zonodig kwijt moet !

Groetjes Susan