Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Internet bankieren

Wees op tijd met betalingen. Betalingsachterstanden lopen uiteindelijk op door boetes. Op iedere rekening staat vermeld wanneer het te betalen bedrag binnen moet zijn.

Via internetbankieren kan je zoveel mogelijk rekening houden met het voor jouw het meest geschikte betalingsmoment en de uiterste betaaldatum. Zodra je een rekening binnen hebt agendeer je de opdracht. het is wel belangrijk de reeds geagendeerde opdrachten in de gaten te houden zodat de betalingen niet onverwacht ineens worden geboekt.

Indien dit te veel administratie voor je is, kan je ook bij terugkomende rekeningen (vaste lasten als huur, gas, water en elektriciteitskosten) met de leverancier een moment bepalen voor automatische incasso's. De betalingen kunnen alleen worden afgeschreven wanneer en voldoende op de rekening staat.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
3497
van: link
geplaatst op  05-09-2008 / 18:12 uur

internetbanker

1984
van: link
geplaatst op  06-02-2007 / 15:04 uur

internet bankieren is handig voor mense