Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Koop niet te snel aanbiedingen

Alleen wanneer je er zeker van bent dat je het product en van dat merk nodig hebt én in die hoeveelheid.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
8531
van: marjan
geplaatst op  01-08-2012 / 14:07 uur

Ik heb gemerkt dat wanneer lidl adverteert met zn XXL aanbiedingen t de moeite loont te kijken wat de prijs per stuk is, de normale verpakking van bijv keukenrol is dan goedkoper....oa

4484
van: Josser
geplaatst op  18-09-2009 / 12:51 uur

Vooruitkijken
Heel veel produkten zijn lang houdbaar. Ik heb geleerd deze altijd in de aanbieding te kopen. bv met koffie. Ik heb altijd het B-merk van verschillende supermarkten. Ik houd de folders in de gaten wanneer het in de aanbieding is (let wel op de echte aanbiedingen, 25 of 50 cent per pak is in mijn ogen nog steeds geen aanbieding. Pas bij 1 euro korting per pak wordt het leuk!) en dan neem ik altijd ook wat extra mee, zodat ik het uit kan zingen tot de volgende keer dat het weer 'echt' in de aanbieding is. Kan ook met vleeswaren. Wekelijks koop ik datgene wat in de aanbieding is, vb snijworst: neem gelijk maar 4 pakjes mee. de eerste week eet ik een pakje op en de rest gooi ik in de vriezer, dan heb ik een a twee maanden goedkope snijworst. Hetzelfde doe ik ook met ham en alle andere vleeswaren die ik lekker vindt. Zo kun je met heel veel produkten geld besparen.
Als je zo de folders in de gaten blijft houden en goed vooruit blijft kijken, dan kun je als gezin van 4 personen algauw honderd tot tweehonderd euro op maandbasis besparen.

en let wel : ALDI EN LIDL ZIJN DAN NIET MEER DE GOEDKOOPSTE....

3294
van: Anne
geplaatst op  07-06-2008 / 17:40 uur

Koop niet te grote voorraden! Ik heb al een paar keer (droge)etenwaren weg moeten doen omdat de houdbaarheidsdatum was overschreden. Kwam nogal eens in de verleiding iets te kopen wat ik normaal gesproken nooit gebruik!
Ben er mee gestopt en koop alleen de basis spullen wanneer die in de aanbieding zijn. Zoals koffiepads, rijst, pasta, tom.puree, wasmiddel, tandpasta etc. Voor ik boodschappen ga doen kijk ik altijd eerst even in de voorraadkast, want ik vergeet wel eens wat ik allemaal heb!

2704
van: Tamara
geplaatst op  21-11-2007 / 16:22 uur

Ik kijk of ik het echt nodig heb, en of het goedkope merk toch niet nog goedkoper is als de aanbieding. Vaak zijn het toch de duurdere merken die in de aanbieding zijn en ben vaak nog voordeliger uit met een goedkoop merk als met een aanbieding.

2111
van: coos
geplaatst op  14-03-2007 / 19:35 uur

over pasta saus gesproken, kan je zelf heel goedkoop maken, met tomatenpuree en/of een blik hele tomaten en kruiden. Dit is goedkoper!

2108
van: Yet
geplaatst op  14-03-2007 / 15:38 uur

Ik wil hier toch wel even wat tegenin brengen: Ik vind het kopen van aanbiedingen in grotere hoeveelheden juist wel interessant.
Het moet dan wel gaan om dingen waarvan je zeker weet dat je ze gebruikt, en die je niet extra gaat nemen, juist omdàt ze in huis zijn (hier moeten dus geen extra chips en kroketten in huis zijn).
Zo pak ik het aan: Op zondag kijk ik on line de aanbiedingen van de supermarkten in de buurt na. Daar valt heel makkelijk een boodschappenlijstje van te maken op de computer.
De aanbiedingen die voor mij echt interessant zijn (deze week bijv. extra mager rundergehakt, rookworst en koffiepads) en die ik normaal gesproken ook heb, print ik uit en stop ik in mijn boodschappentas.
De dingen die niet in de aanbieding zijn en die ik wel moet hebben, koop ik bij de Aldi.

Er liggen nu dus 4 rookworsten in de kast; een paar kilo gehakt in de vriezer en een paar pakken pastasaus extra in de kast.
Die komen in de komende weken echt wel op, en dan ben ik blij dat ik een reclame aanbieding eet.

Als start heb je voor zo'n voorraadje natuurlijk wat extra geld nodig, maar na de start kun je het met je basis huishoudgeld makkelijk redden, juist omdat je altijd voorraad in huis hebt!

1854
van: irene
geplaatst op  07-01-2007 / 12:17 uur

ook ik probeer op te letten bij het boodschappen
vooral goed opletten bij hoeveelheden , bijv kilo prijs vergelijken bij artikelen loont. en inderdaad als je ingaat op aanbiedingen liever meteen toeslaan want op is op..vooral bij c 1000

1824
van: alicia
geplaatst op  23-12-2006 / 19:05 uur

Als je gewend bent om bepaalde huismerkartikelen te kopen bij een bepaalde supermarkt, ongeacht of het nu in de reclame is of niet is het ook belangrijk om niet tot het laatse moment te wachten.
Koop het als je nog iets in voorrraad hebt, anders loop je wel eens de kans dat het product uitverkocht is en je dus alnog met een duurder merkartikel nar huis moet gaan.

1809
van: delia groenendijk
geplaatst op  17-12-2006 / 19:50 uur

Mijn tip hier omtrent is ook: Zijn er in jou stad of dorp meerdere supermarktketens, onderdruk dan de neiging om meteen op een aanbieding in te gaan.
Veel beter is het om in het begin van de week niet teveel te kopen.
Wacht tot je alle reclameblaadjes van de diverse supermarkten binnen hebt.
Ga dan kruisjes zetten bij hetgeen je nodig hebt en voor de beste prijs en koop consequent alleen wat je nodig hebt.
Denk ook aan de aanbiedingen bij de drogist!