Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Energieprijzen

Sinds begin 1999 informeert Energieprijzen.nl, tot 2004 onder de naam GreenPrices.nl, over de keuzevrijheid van particuliere en kleinzakelijke consumenten op de energiemarkt. Dit doet zij door als onafhankelijk platform heldere en actuele prijs- en productinformatie te geven van alle energieleveranciers in Nederland. Het primaire doel van Energieprijzen.nl is het vergroten van de transparantie op de energiemarkt. Daarnaast streeft Energieprijzen.nl ernaar consumenten te interesseren voor het gebruik van milieuvriendelijke (groene) stroom en bewust te maken van energiebesparende producten en diensten.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
9623
van: wil
geplaatst op  30-11-2013 / 08:41 uur

Pas op met collectieve aanbiedingen van energieleveranciers!
Vaak moet je je verbruik in Kwh (elektriciteit) en m3 (gas) opgeven, en je huidige leverancier. De aanbieder geeft dan vervolgens een prijs op die je nu bij je huidige leverancier zou betalen. DEZE LIGT VAAK BEDUIDEND HOGER DAN IN WERKELIJKHEID! Check dus altijd het opgegeven bedrag met het feitelijke bedrag dat je nu bij je huidige leverancier betaalt.

4948
van: Johan Bijlsma
geplaatst op  27-02-2010 / 15:57 uur

Hieronder werden twee sites genoemd om besparingen mogelijk te maken. Graag wil ik er nog een andere noemen en dat is bespaarpot.com. Deze site heeft een zeer goede klantenservice ontdekte ik (persoonlijk contact stel ik altijd op prijs) en richt zich ook op de zakelijke markt. Dat laatste kom je m.i. nog niet zoveel tegen. Voor mij als ondernemer wel interessant! Via hun service desk begreep ik namelijk dat zij op korte termijn ook vergelijkingen voor zakelijke producten (verzekeringen, energie en telecommunicatie) gaan voeren. Dit ben ik nog niet eerder tegengekomen. Wie wel?

4629
van: Jasper Johans
geplaatst op  01-11-2009 / 22:47 uur

Heb net ook EasySwitch.nl uitgeprobeerd. Net overgestapt naar Greenchoice, als het goed is bespaar ik 400 euro per jaar!

4582
van: freddy
geplaatst op  19-10-2009 / 19:21 uurBeste mensen,

Ik heb een hele handige site waar je heel veel geld kunt besparen en waar je een gratis rente controle kunt doen. Zelf ben ik altijd heel voorzichtig met dit soort websites maar ik heb hier hele positieve ervaringen mee. Je hoeft alleen op deze site je gegevens in te vullen en dan neemt er vanzelf iemand contact met je op. [www.bespaarvisie.nl]

groetjes freddy

4563
van: Aad Kerk
geplaatst op  12-10-2009 / 15:00 uur

hoi,

Goed artikel ik ben zelf ook zo'n site tegen gekomen waar ik zelf overgestapt ben, die site heet www.EasySwitch.nl.