Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

1x gratis: Reader's Digest of ander proefabonnement

Vraag nu 's werelds meest gelezen magazine aan of een ander proefabonnement zoals voor "Bloemen & Planten", "Start autosport magazine", "JM Vakblad voor Ouders", "Hart voor Dieren" etc... Bestel snel via deze link

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
4628
van: Ewald Oltvoorde
geplaatst op  31-10-2009 / 20:15 uur

Als je je bij reader Digest opgeef kom je er echt nooit van af. Ze sturen je de rest van je leven allemaal reclame toe.

4626
van: Theo
geplaatst op  30-10-2009 / 20:13 uur

NOOIT doen NEE! Als ze jouw adresgegevens eenmaal in hun bestand hebben zit je de rest van je leven aan allerlei stomme 'gratis' bladen, magazines, catalogi, boekenclubs en mailings vast waar je alleen maar vanaf komt door tientallen keren aan te schrijven waardoor er nog meer correspondentie en shit jouw kant op komt. Echt een levenslange ramp, ik ken het nog van mijn ouders die er pas vanaf waren toen ze verhuisden zonder adreswijzing door te geven. Geef alleen mensen op bij Readers Digest die je echt niet mag en die je voor eeuwig de grootste rotzooi en troep door de brievenbus wilt sturen. Ik ken een paar mensen (mijn akelige buren bv.) die na 2 weken vakantie de voordeur niet meer open krijgen van de rotzooi die ze op die manier van mij krijgen ;-) Moeten ze de stront van hun hond voor mijn deur maar opruimen of die hond een nekschot verkopen! Maar van al die zooi komen ze nooit meer af en ze weten niet dat ik ze opgegeven heb bij Readers Digest.

4625
van: anoniem
geplaatst op  30-10-2009 / 15:37 uur

Nooit doen. ze blijven je post sturen, wekelijkse troep, waar je niet vanaf komt! alleen door heel lang terug te blijven sturen naar de afzender.

3147
van: Rob Meijer
geplaatst op  14-04-2008 / 12:07 uur

Dit is mijn favoriete blad! Ik koop het altijd. Het is het enige wat mijn leven nog zinvol maakt!

2050
van: Anoniem
geplaatst op  25-02-2007 / 12:33 uur

Ooit een keer gedaan, maar dan blijven ze je daarna nog steeds exemplaren opsturen en bijbehorende facturen. Vervolgens moet je dan zelf weer gaan bellen, om dit stop te zetten. Als je dat niet wilt, beter niet doen dan.