Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Gratis de blije doos t.w.v. € 45,00

Gratis de blije doos t.w.v. € 45,00 met elke maand gratis het magazine Wij Jonge Ouders!

Ben je zwanger of net moeder? Of ken je iemand? Vul de gegevens in en ontvang het gratis cadeaupakket van Wij Jonge Ouders ! Als je zwanger of net moeder bent, wil je daar natuurlijk alles over weten en je zo goed mogelijk voorbereiden op alles wat komen gaat. Vraag dan gratis de blije doos t.w.v. € 45,00 aan.

Het gratis cadeaupakket van Wij Jonge Ouders bestaat uit:

  • De blije doos: vol baby-voorpret: cadeautjes, aanbiedingen en het magazine Geboorte. In de 7e maand van je zwangerschap krijg je een uitnodiging om de blije doos op te halen bij Prénatal.
  • De baby doos: boordevol cadeautjes voor jou en je baby. In de 3e geboortemaand van je kindje krijg je een uitnodiging om de baby doos op te halen bij Prénatal.
  • Het magazine Wij Jonge Ouders: maandelijks gratis thuisgestuurd totdat je kindje 1 jaar zal zijn. Boordevol interessante, relevante, leuke, ontroerende en pakkende informatie.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
9795
van: B. Hammit
geplaatst op  19-02-2014 / 00:21 uur

De Blije doos

7310
van: Marilyn
geplaatst op  11-12-2011 / 13:07 uur

Sinds mijn zwangerschap en bevalling heb ik veel gratis cadeautjes gekregen: beide dozen en het tijdschrift zoals hierboven staat en nog 2 dozen van Feliicitas en via de post regelmatig probeerverpakkingen, bordjes, bekertjes, slabjes, luiers enz. Mijn kindje wordt nu 1 dus zal het nu wel afgelopen zijn hiermee, maar ik was er wel altijd blij mee.

2730
van: satheeswaran
geplaatst op  07-12-2007 / 21:31 uur

Hallo,ik ben 8maanden zwanger.

2340
van: aberkan malika
geplaatst op  31-05-2007 / 17:44 uur

IK ZOU DE BLIJE DOOS GRATIS WILLEN ONTVANGEN