Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Lenen

Leningen kosten geld, je moet er immers rente over betalen. Heb je eenmaal een lening is het belangrijk dat je deze, zeker indien kosteloos mogelijk, zo snel mogelijk aflost, echter los dit niet op met een nieuwe lening.

Sluit je toch een lening af, let dan goed op de kleine lettertjes in de overeenkomst. Laat je - met name bij de goedkopere aanbieders - niet verleiden tot het afsluiten van extra (meestal overbodig en dure) verzekeringen.

Kom niet in de oneindige draaikolk van schulden door leningen terecht!

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
8878
van: wiljam
geplaatst op  12-01-2013 / 17:58 uur

leen van vrienden - verwissel regelmatig uw vrienden

6455
van: geld lenen kost geld
geplaatst op  31-05-2011 / 10:36 uur

zeggen ze. Ook als je 0% rente hebt? zoals ze bij veel auto reclames beweren?
Geld sparen kost geld, lage rentevergoeding en hogere inflatie. Dus overheid: Pas Op: Geld sparen kost geld.......

4492
van: ANNA
geplaatst op  21-09-2009 / 20:58 uur

Een kennis van mij, zat ook in de schulden en waaraan ze had uitgegeven JOOST mag het weten ze had niets wat waardevol was in huis.. Ze keek hoe ik het deed .. betalen wat moet en dan betalen wat kan.. Ouderwets gezegde.. Ik had zelf minder te besteden en hield tot over door gewoon doelen te stellen en niet iets kopen wat je niet kan betalen... Ze lost nu iedere maand af en geeft nu weinig uit aan LUXE dingen.. Ik vroeg waarom ze zoveel kleding kocht , ze deed omdat "in haar ogen "" andere er altijd chique gekleed en volgens de laatste mode liepen, ze wilde niet onderdoen.. Heb haar een programma laten zien waarop een rijke man te zien was, gekleed in een oude degelijke JAS en een oude aktetas, waarin zijn aandelen zaten.. Zo zie je maar zei ik, het kan hem niets schelen, wat een ander van hem denkt en is lekker zichzelf .. Wees gelukkig met jezelf, kan je met goedkopere kleding ook goed voelen..

4297
van: Veronica
geplaatst op  01-06-2009 / 17:20 uur

Zo is het en niet anders. Hoeveel je ook hebt, het is toch nooit genoeg. En hoe weinig je hebt, gewoon niet meer verteren.

3565
van: ronald
geplaatst op  30-09-2008 / 23:52 uur

Ik word hier heel vrolijk van, zit namelijk ook in zo'n situatie en dit zijn echt goede tips,nog meer?

3483
van: Veronica
geplaatst op  29-08-2008 / 21:47 uur

Ik heb jarenlang een uitkering en schulden gehad en het ene gat gevuld met het andere. Totdat ik in de schuldsanering kwam, ook weer jarenlang. Met een minimale uitkering ben ik toch nog gaan sparen!!

Gewoon geen nieuwe kleren of spullen kopen. Het is een wegwerpmaatschappij. Van bekenden of het Leger des Heils enzo kun je (bijna) alles krijgen. Alleen één kopje koffie drinken, voor de rest water. Verse groenten en vlees alleen als er een aanbieding is. En ga zo maar door.

Zo is het en niet anders. Als je geen geld (over) hebt, kun je het niet besteden.

Uiteindelijk had ik een maanduitkering over als mijn nieuwe uitkering weer kwam. Vanaf dat moment mocht ik eens wat lekkers of iets anders kopen.

Tegenwoordig heb ik een betaalde baan. Mijn standpunt blijft dat ik er altijd voor zorg dat er minimaal een maandsalaris op mijn rekening staat.

Dat geeft lucht en zekerheid en ik hoef nooit rente te betalen. Leef niet boven je stand, daar krijg je alleen maar last van.

Succes ermee!!