Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Korting op postzegels

Postzegelhandel De Ruiter BV, is actief in de verzamelbranche en kopen Postzegelverzamelingen van verzamelaars. De oude postzegels verkopen ze aan verzamelaars en de nieuwere gulden postzegels worden verkocht korting aan bedrijven, instellingen, stichtingen, verenigingen en uiteraard ook in kleinere aantallen aan de consument.

Hoe werkt het?
Je bestelt bijvoorbeeld zegels voor het frankeren van een brief of kaart tot 20 gram. Dan heb je 44 eurocent nodig. Je krijgt dan een combinatie van 2 postzegels wat bij elkaar ongeveer 1 gulden is. Afhankelijk van het bestelde aantal krijg je dus over die 44 eurocent korting.

Zo bespaar je bij kleine bestellingen al minimaal 10% op de postzegels wat op kan lopen tot zelfs 20% korting bij grotere aantallen! Uiteraard kan je deze zegels dus ook gebruiken voor zwaardere brieven en pakketjes.

Bestellen & afhandeling
Je kan zelf het pakket samenstellen voor welk gewicht je postzegels wilt hebben. Ook is er de mogelijkheid om de zegels per waarde te bestellen. Zodra je besteld kan je in dien gewenst direct op de website de betalingsgegevens uitprinten. Wil je een factuur op hun briefpapier met frankeergeldige postzegels? Zet dit dan even tijdens het bestellen in het vakje opmerkingen.

Na ontvangst van de betaling worden de zegels portovrij naar je op gestuurd.

Toevoeging RijkerLeven.com:
Zijn postzegels met een waardeaanduiding in guldens nog gebruiken?

Postzegels uitgegeven vanaf 1977 met waardeaanduiding in guldens, en postzegels met dubbele waardeaanduiding (euro en gulden) blijven voor onbepaalde tijd geldig. Je kan deze dus gewoon gebruiken. Je dient dan wel te plakken tot het geldende tarief. Hiervoor zijn e.v.t. speciale bijplakzegels verkrijgbaar.

Overigens zijn postzegels in guldens en euro’s alleen te gebruiken bij verzending vanuit Nederland.

Op de pakketzegel, aangetekend-zegel en servicezegels, bijvoorbeeld rembours, staat geen waardeaanduiding. Deze zegels blijven gewoon geldig. De bijbehorende formulieren en biljetten waarop guldens staan vermeld mogen sinds 2002 niet meer gebruikt worden. Alleen remboursformulieren en verzendbiljetten met eurobedragen zijn geldig. Nieuwe formulieren zijn verkrijgbaar op het Postkantoor.

Meer info over postzegelsmetkorting

Ingezonden door: Johan

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
10231
van: Antoon Kuijpers
geplaatst op  12-07-2014 / 22:12 uur

Hallo,

Ik zoek een flinke partij frankeergeldige eurozegels. Ik heb een voorkeur voor zegels van 0,39 . Heeft u wat liggen ? en kunnen we een prijs afspreken ? .

5090
van: NN
geplaatst op  05-04-2010 / 17:42 uur

Wij (ik en mijn ouders) hebben 2 webwinkels met 2e handsboeken. Voor het versturen gebruiken wij ook oude guldenpostzegels die we omrekenen naar het juiste (euro)tarief. Die oude postzegels hebben we in huis gevonden van vroeger van oude postzegelverzamelingsmapjes die kon je vroeger 1x per jaar kopen bij de PTT. Maar die zijn totaal niks meer waard als collectie, dus daarom gebruiken we ze als normale postzegels. Ook krijgen we van familie weleens postzegels via hun werk of hobby. Tevens gebruiken we inpakpapier dat over is van een winkel die wij vroeger hadden. We hadden 2 van die grote stevige papierrollen (zoals bij de kruidvat enzo staat) deze zijn na 2,5 jaar nog niet op.

3735
van: Maik
geplaatst op  17-11-2008 / 20:35 uur

Wow klinkt geweldig! Dat scheelt me zeker € 0,40 per jaar :p

3376
van: Bril
geplaatst op  15-07-2008 / 17:11 uur

Oude PTT Truc: Nog goedkoper is de afzender als geadresseerde te zetten v.v. en "Retour Afzender" op de voorkant te schrijven. Dan stuur je al je post gratis.

3296
van: Anne
geplaatst op  08-06-2008 / 09:37 uur

Wat een ingewikkeld verhaal.....