Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Papierbak

Als je nog wast met waspoeder dan kan je de doos ervan gebruiken om een papierbak mee te maken. Je hoeft alleen maar vanaf een kant van de doos schuin naar de andere kant te snijden op het grootste vlak (van boven tot ongeveer de helft van de andere kant).

Vervolgens snijd je aan de korte kant het nog even recht, als je wilt nog een mooi papiertje eromheen en je hebt een mooie bak om je papieren & documenten in te bewaren.

Ingezonden door: Steef

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
6334
van: G.van Vegchel
geplaatst op  09-05-2011 / 17:56 uur

Voor Bieny, Wij willen graag camperruil(en) met iemand uit New Sealand, hebben jullie info?
Groet Gerard

4575
van: Lonneke
geplaatst op  18-10-2009 / 13:46 uur

Er zijn nog veel meer manieren om papier te hergebruiken. Zo kan je van mooie plaatjes in oude tijdschriften enveloppen vouwen. Ik stuur al in jaren geen gewone enveloppe meer op, maar maak ze zelf. Ze komen altijd over op de plek van bestemming zolang er genoeg postzegeld op zitten!

Voor meer info: hyves.nl/recyclehengelo

4165
van: Dora
geplaatst op  06-04-2009 / 13:57 uur

Gebruik een waspoederdoos,door aan de onderkant een gleuf te maken, zo kan je plastic tassen die je toch krijgt er in doen.. Goed opvouwen dus en als er een nodig hebt pak je er aan de onderkant ..Zo voorkom een rommelige stapel tassen.. geeft ruimte dus....

2901
van: bieny
geplaatst op  05-02-2008 / 15:54 uur

Wel eens gedacht aan een camper-ruil?
Wij hebben uitstekende ervaringen met families in Australie en Nieuw Zeeland!
Bespaart je duizenden euro's!