Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Microvezeldoekje

Ik heb een aantal microvezeldoekjes (goedkope) tot washandjes gestikt. Hiermee "vlieg" ik dagelijks door mijn huis en ik ben zo klaar. Je maakt aan twee kanten tegelijk schoon hiermee (bijvoorbeeld tussen de kraan en de tegels) en je kunt heel gemakkelijk ergens tussendoor (bijvoorbeeld de onderrand van de wc of achter de verwarming enz).

Ingezonden door: Jannie

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
8285
van: helen
geplaatst op  06-05-2012 / 19:52 uur

goed idee voor luxaflex en lamellen!!!!!!!!!!!!!!!

8224
van: sjonn
geplaatst op  19-04-2012 / 12:49 uur

dat klopt microvezeldoekjes maken beter schoon. ik gebruik ze ook voor mijn swifferbezem: een sopje van afwasmiddel maken doekje vochtig maken met dit sopje vervolgens als soort van dweil met de swifferbezem de vloer schoonmaken. met hetzelfde sopje kun je ook de ramen lappen wat met een swifferbezem zeer gemakkelijk gaat!