Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Eetclub

Als je alleenstaand bent dan kun je overwegen een eetclubje op te richten met vrienden of familie. Je kunt dan de kosten delen of elke keer bij iemand anders eten. Koken voor 1 persoon is vaak duurder dan koken voor meerdere personen.En je hebt gelijk een gezellig uitje.

Ingezonden door: Esther

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
11646
van: Aate
geplaatst op  12-05-2016 / 15:01 uur

Leuk, behalve als van de bijstand leeft. Voor je het weet wordt je uitkering gekort omdat je kostendeler bent.

9808
van: lindy
geplaatst op  21-02-2014 / 15:05 uur

leuk om te doen

6879
van: Henny
geplaatst op  19-09-2011 / 13:39 uur

Als het alleen bij delen blijft, vind ik het wel een prima idee, maar niet voor mijzelf.

6878
van: Henny
geplaatst op  19-09-2011 / 13:37 uur

Misschien heel leuk, maar ik eet liever alleen.
En ik vertrouw alleen op mezelf en eet niet bij iedereen. Sorry, maar dat had ik al als kind.Natuurlijk moet je het in restaurants ook maar afwachten, hoe het in de keuken er uit ziet.Dat is zeker.

6571
van: arielle de graaf
geplaatst op  24-06-2011 / 21:14 uur

Ik koop in en spreek met de buurtjes af het eten {groenten } te delen. met 4andere mensen dus. groot inkopen en verdelen dus kan ook met vlees.

6044
van: Henri Fredriksz
geplaatst op  07-02-2011 / 19:48 uur

Dag Esther,
Ik ben een 'culinaire receptencomponist'en auteur van o.a. een uniek en apart kookboek met suggesties,adviezen,ideeën,tips,anekdotes en bijzondere heerlijke eenvoudige recepten,dat mijns inziens accordeert met uw ideaal. Het manuscript van dit boek is momenteel nog bij mijn uitgever om technische dingetjes te ondergaan. Als de uitgever mijn boek t.z.t. lanceert,kunt u,indien wenselijk,een éénmalige (!)promotie mailing ontvangen,mits ik hiervoor uw schriftelijke toestemming met volledige naam en e-mailadres ontvang,om deze aan mijn uitg.door te sturen.(Dit is wettelijk van mij geëist. Na de éénmalige promotie mailing worden deze gegevens vernietigt).
Uw antwoord met belangstelling tegemoet ziende, verblijf ik intussen met een
hartelijke culinaire groet,

Henri Fredriksz(vvks.)