Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Spijker(broek)rokjes

Spijkerbroeken van je dochter kun je vermaken tot leuke spijkerrokjes. Vaak zijn de pijpen te kort, maar past het kontje nog prima in de broek. Knip de broek af op roklengte (wel zoom meenemen). Maak de pijpen aan de binnenkant open en maak er een rokje van. Wel even een punt stof erin zetten omdat je anders zo'n raar kruis krijgt. Dit puntje kun je weer uit de afgeknipte pijpen halen.

Zo kan de te kleine spijkerbroek weer een tijdje mee als rokje. Een maillot is stukken goedkoper dan een nieuwe spijkerbroek.

Ingezonden door: Monique

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
6383
van: Bettina
geplaatst op  20-05-2011 / 15:05 uur

Je kunt natuurlijk ook van de broek die je na de winter niet meer past een zomerbroek maken...
Vooral voor moeders die geen naaimachine hebben en niet zo handig zijn...een schaar erin knippen maar en je hebt een korte broek

6004
van: Paulien
geplaatst op  24-01-2011 / 13:53 uur

Knip de spijkerbroek net boven de pijpen af en naai er in laagjes nog twee restjes vrolijke stof onder. Dan krijg je een erg hip rokje.