Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Draag oude kleding

Draag oude kleding thuis op. Er is niemand die het ziet en oude kleding zit vaak ook nog eens heel lekker. hierdoor blijft je "nieuwere" kleding langer netjes.

Ingezonden door: Els

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
11568
van: Data
geplaatst op  25-03-2016 / 13:15 uur

Thuis laten, die portefeuille.
"De achterzak waar mijn zoon zijn portefeuille altijd insteekt, gaat meestal vlug kapot door de wrijving van de hoek van de portfeuille."
Vanuit je achterzak wordt je portefeuille snel gerold.

9333
van: n
geplaatst op  11-08-2013 / 10:42 uur

ik heb wel eens belachelijk dure topjes gekocht (wel in een dure winkel die falliet ging, en 75% korting gaf omdat alles weg moest..) wou laatst 1 van die topjes aan die orgineel 40 euro was en die was eigenlijk gelijk kapot, de stiksels lieten los. Die H&M topjes van 5 euro, die zijn tenmiste sterk! heb sommige al jaren en die zijn niet los gegaan bij de stiksels.. heb toen ook een duur merk spijkerbroek daar in dat winkeltje dat over de kop ging gekocht, en dus is nu al doorgesleten, terwijl bij goedkopere broeken die ik heb dat minder snel gebeurt...kan best zo zijn dan dure kleding beter is, ik koop voornamelijk wat duurdere kleding in de uitverkoop, dit omdat ik dat mooier vind zitten, maar ik heb mn adresjes waarvan ik weet dat ze goed inelkaar gezette kleding verkopen. En dan ook alleen maar vanaf 50% korting (wacht liever op 75 :) ) en koop dan wat ik nodig heb. Aan trends doe ik niet, koop goede basis stukken in 'normale' kleuren zodat je altijd kan combineren. af en toe laat ik me toch verleiden tot een wat aparter kledingstuk die dan uiteindelijk in de kast hangt en waar ik niks mee doe :S

8869
van: wiljam
geplaatst op  12-01-2013 / 17:30 uur

mijn kledij bestaat enkel uit kevlar - dat gaat eeuwen mee

8693
van: Sarah
geplaatst op  13-10-2012 / 09:02 uur

Lieve Linda, je droomt. Het is absoluut NIET waar dat het kwalitatief standaard beter is wanneer iets duurder is. Juist niet! En wat doe je op deze site als je niet kunt bedenken dat veel mensen jouw idee wel zouden willen proberen maar niet kúnnen omdat ze het simpelweg niet hebben?? Ik heb genoeg 'doe eens gek'-gedaan en nog wel gekker dan d bedragen die jij voor een topje noemt maar ben net zo blij, of eigenlijk blijer met een minder duur lapje stof. Voor de mensen die superleuk tweedehands en ook nieuwe kleding wil kopen. 3+1 gratis geldt voor alle advertenties van Sarah's op marktplaats....

8555
van: Linda
geplaatst op  13-08-2012 / 23:56 uur

Of koop gewoon wat betere kleding. Doe eens gek, geef eens 30 - 40 euro uit voor een truitje. Dat gaat wel stukken langer mee en als je er over nadenkt is het dan nog niet eens duur geweest ook. Ach het zal wel aan mijn leeftijd liggen, ik ben 21... Maar ik zie er thuis ook graag leuk uit. Mijn 'oude' kleding zit vol gaten en dat gaat direct weg.

8190
van: RenĂ©
geplaatst op  11-04-2012 / 21:05 uur

Ik heb een paar wollen truien te heet gewassen is nu een kindermaatje geworden
Liefhebber??
Tevens nog een te klein overhemd en nog wat andere kleding
Al met al een tasje vol wie is er blij mee
Kom maar halen 076-8875011

7939
van: allard van der starr
geplaatst op  10-03-2012 / 21:24 uur

hoi,
ook goedkoop:sweaters bij klieine toeristenshops-soms 20 25 euro,
trainingsbroeken...
draag ik altijd thuis
mvg,
allard

7376
van: j.m. de groot
geplaatst op  01-01-2012 / 11:40 uur

ook ik draag mijn oude kleding niet alleen binnenshuis,maar ook naar mijn werk, mijn winterjas is inmiddels al negen jaar oud en nog steeds netjes en warm dus waarom een nieuwe kopen. de rest van mijn kleding, uitgezonderd ondergoed en schoenen, probeer ik zoveel mogelijk 2e hands te kopen. trends, ik doe er niet aan mee.

7309
van: Marilyn
geplaatst op  11-12-2011 / 13:03 uur

Ik koop vaak tweedehands of goedkope kleding die ik zelf leuk vind om te dragen. Ik brei nu ook en haal mijn garen bij de Zeeman en Wibra, heb je voor een paar euro al een wintertrui. Kleding die nog netjes en schoon is gaat naar de kledingbank.
En ja, thuis draag ik meestal toch andere kleding dan buiten huis, gewoon om een en ander langer netjes te houden.

7164
van: Angela
geplaatst op  14-11-2011 / 11:40 uur

Ik koop bijna nooit nieuwe kleding, maar bijna altijd op rommelmarkten en in 2e handswinkels. Niks norm op gelegd door de maatschappij, ik draag wat ik leuk vind!

7145
van: liesbeth
geplaatst op  08-11-2011 / 11:53 uur

Ik draag mijn kleding zolang mogelijk en als die echt versleten is, probeer ik die alsnog te recycleren.Oude jeansbroeken houd ik opzij omdat de stof heel makkelijk kan gebruikt worrden om gaten te herstellen in werkbroeken, broeken van de kleinkinderen. De achterzak waar mijn zoon zijn portefeuille altijd insteekt, gaat meestal vlug kapot doorde wrijving van de hoek van de portfeuille. Als hij een nieuwe broek heeft, was ik die ene paar keer zodat de stof kan krimpen. Nadien haal ik die ene achterzak er gedeeltelijk af, 'voer' die met een stuk (afgedankte) jeansstof en naai het geheel terug op de broek. Van buitenaf is niet te zien dat de zak nu dubbel is en de portefeuille doet de stof van de zak niet meer zo vlug verslijten aangezien het dan twee lagen zijn.

6022
van: carina
geplaatst op  30-01-2011 / 15:42 uur

vooral bij kinderkleding is het een goede gewoonte om kleding door te geven aan mensen die het weer kunnen gebruiken. soms is iets wat je krijgt voor jouw kind niet geschikt maar wel voor een ander kind